Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sumetrolim és Yasminelle fogamzásgátló együtt szedése? Midenki mást mond, bővebben lent!
Jó, akkor most próbáljunk meg úgy kommunikálni, mint két értelmes ember.
Próbálj meg választ adni a kérdéseimre.
1. Ha az urológusban nem bízol meg (igen, elolvastam miért nem bízol meg benne), akkor ismeretlen, anonim embereknek GYK-n miért hinnél?
2. Ha az urológusnak nem hiszel, miért nem hiszel a másik 9 orvosnak? (Mivel azt írtad, netes dokik is azt írták kell mellette védekezni)
3. Mennyivel vagy előrébb, ha vki azt írja, hogy "nem kell kiegészítő védekezés"? Miért hinnéd el neki?
4. Mennyivel leszel előrébb, ha vki azt írja, hogy "kell kiegészítő védekezés"? Miért hinnéd el neki?
5. Mivel leszel előrébb, ha 4 ember itt GYK-n négyféle dolgot mond?
6. Miért nem egyszerűbb BIZTOSRA menni, ha vmiben nincs egyetértés? Ha védekezel egy hétig, abból NEM lehet baj akkor sem, ha mégis hat a gyógyszered. Ha meg nem védekezel mellé pluszban, akkor ráb.aszthatsz. Miért éri meg kockáztatni, miért nem lehet simán biztosra menni?
7. A gumin kívül van még elég védekezési módszer. Miért nem használod azokat, ha a gumi nem felel meg?
1.Azért kérdeztem meg itt, hogy hátha vki járt már így, hogy foggátló és Sumetrolim és esetleg az ő orvosa jó orvos és teljesen megbízható vagy akármi ilyen, sajnos elég naív vagyok és hiszem, hogy a világba vannak még jó emberek akik segítenek és nem vernek át.
2.Mert a neten is 10/9 orvos írta azt, hogy kell mellette védekezni, sőt inkább javítanám 10/7re, mert még keresgéltem több fórumot stb. és több helyen írták, hogy nem kell védekezni, azért nem tudom már, hogy kinek és mit higyjek.
3.Mint leírtam, sajnos elég naív vagyok, nem feltételezem egyből a legrosszabbat, hogy direkt hülyeséget írnának válaszba. És lásd. 1 kérdés ha vki alá támasztaná valós dolgokkal akkor elhinném. Bár ezek után már hanyagolom ezt a feltett kérdésemet, mert amit te lírtál többször, hogy miért hinnék bárkinek, már lehet, hogy csak ezért is beírnának direkt hülyeséget.
4.Nem találok értelmet ebbe a kérdése, egyértelműen az előző kérdésre és erre ugyanaz a válasz, szerintem ezt már csak kötekedésből írtad kedves válaszoló, de ha vki leírta volna h kell/nem kell, és alátámasztja, hogy miért/miért nem akkor elhittem volna.
5.Semennyivel, bár nem értem miért pont 4 ember miért pont 4 féle dolgot, de legalább arra rájöttem, hogy az egyes emberekből elmúlt a segítőkészség és már inkább csak kötekedni tudnak, minthogy segítsenek, ha már erre van ez az oldal.
6. - 7. A gumi ugyebár nem jöhet szóba, mellesleg szombat du van és egy kis faluba élek, ahonnan már a legközelebbi nagyobb városba, ahol esetleg van még gyógyszertári ügyelet nem tudok feljutni tömegközlekedéssel, kocsi nincs, mielőtt azzal jönnél, hogy használjuk azt. Mivel csak gumi van itthon, pharmatex vagy más ilyesmi nincs és nem is lesz mivel az eljutás a gyógyszertárig nem lehetséges már csak hétfőn, így vagy eldöntöm, hogy egész hétvégén nem szexelünk barátommal, vagy használjuk a gumit, amitől allergiás reakcióm lesz. De ezt már elintézem én, igazán köszönöm a kedvességedet, kedves válaszoló, nem fogok ehhez a kérdésemhez többet írni, majd megoldom máshogy.
mi megszakitással csináljuk.. nem lettem terhes, ha ez megnyugtat, ilyen körülmények között sajnos, nem sokat lehet tenni.. esetleg, kérdezd meg Dr. Hamvas Ferencet, www.orvostudakozo.hu
amúgy telefonálni csak lehetne, nem? :)
Most komolyan nem érted meg, hogy mit akarok mondani?
Semmi rossz szándék nem volt abban, amit leírtam. Akármennyire hihetetlen a számodra, kifejezetten JÓ szándékból írtam azt, amit.
Mivel ha védekezel mellé, ahogy tanácsoltam, akkor 100%, hogy nem lesz belőle problémád.
Viszont ha nem, akkor vagy lesz, vagy nem.
Senki nem mondta, hogy az emberek rosszindulatúak és direkt rossz választ adnak.
De teszem azt, jön vki, aki szedte már a két gyógyszert együtt, nem védekezett és nem esett teherbe. Így teljesen jó szándékúan leírja, hogy nem kell védekezni, mert neki sem volt baj.
De tisztában kellene lenni azzal, hogy a teherbeesés nem 100%-os. Tudtad pl. azt, hogy egy peteérésnél beleélvezéssel 20% esély van a terhességre?
Tudod mit jelent ez? Azt, hogy baromira nem biztos, hogy a válaszadónak hatott a tabletta.
Lehet, hogy nem hatott az antibiotikum miatt, de mivel nem 100% a teherbeesés esélye, így pont megúszta.
Te meg teszem azt jóhiszeműen nem védekezel, hiszen másnak se lett baja belőle, és szépen teherbe esel, mert te meg pont abba az x%-ba esel bele, aki teherbe esik.
Ha ezt nem tudod ésszel felérni,akkor már nem tudok neked mit mondani.
Utolsó: Örülök, hogy legalább vki megértette, amiről magyaráztam, ha már a kérdező magasról szarik rá.
De egyébként az antibiotikum nem csak a felszívódását ronthatja a tabinak. Van olyan antibiotikum, ami azt a májenzimet indukálja, ami a tabit is elbontja. Így hiába szedi be, gyorsabban lebomlik, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!