Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasminelle fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminelle fogamzásgátló mellékhatások, hónapok után?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy fél év folyamatos szedés után jönnek elő a mellékhatásai mint: szédülés,hányinger,alhasi és gyomorfájdalmak,és lábzsibbadás,illetve.lábfájás.Terhes valószínűleg nem vagyok,mert két teszt is negatív lett.Orvoshoz mindenképpen visszamegyek,de arra még várni kell.Lehetséges,hogy gyógyszert kell váltanom?
2012. febr. 8. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
4. hónapja szedem ugyanezt a fogamzásgátlót, és nekem most jöttek elő ugyanezek a tünetek, én visszamegyek az orvoshoz, hogy másikat írjon fel.
2012. febr. 8. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ragaszkodsz a fogamzásgátlóhoz? Az én bátyám nőgyógyász, de azt mondta, nekem soha nem írna fel ilyen bogyókat. Nem is szedek.

24/L

2012. febr. 8. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Én is mindenképpen visszamegyek,akkor lehetséges úgy látszik.

Enélkül nem érzek biztonságot,így ragaszkodom hozzá.

2012. febr. 8. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

A lábfájás viszont nagyon komolyan kell venni!! Akár mélyvénás trombózis is lehet, ami halálhoz vezethet. Ha fáj a lábad, akkor minél sürgősebben menj el orvoshoz (ne nőgyógyászhoz, hanem akár ügyeletre), mert a trombózist muszáj időben felismerni.

És ne nagyon mozogj, szóval ne gyalog indulj a kórházba...

2012. febr. 8. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ragaszkodom hozzá. így vagyok nyugodt.
2012. febr. 8. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam az első 2hónap után jöttek a mellékhatások...de nem ilyen mellékhatásaim voltak,mint amiket leírtál...
2012. febr. 8. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is Yasminelle-t szedek.

Dohányoztam is rendszeresen egészen nyárig,de hirtelen elkezdett iszonyatosan fájni a jobb lábam,és egyből erre gondoltam,hogy cigi+ tabi=trombózis.

Ügyeletre mentem vele,az orvos azt mondta,hogy ez nem trombózis,hanem megerőltettem a lábam valamivel,és elpattant egy-két kis ér.Kenjem,és pihentessem.

Nagyon sokszor fájdogált a lábam a nyáron,ugyanúgy mint akkor,van is rajta egy nagy ér.A dohányzást abbahagytam már 2011 nyarán,rögtön azon a héten letettem,mert nagyon megijedtem.

Szóval lehetséges,hogy a lábfájást is a Yasminelle okozza?

Illetőleg,nekem visszatérő panasz a hüvelygomba,aminek az előfordulási kockázatát a hormonok megnövelik állítólag.

De az orvosom nem nagyon foglalkozott ezzel,mintha meg sem hallotta volna.

20/L

2012. febr. 9. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is rettegek a trombózistól,most magneB6-t kezdtem el szedni,hátha csak a magnézium hiány a baj.Szerintem a yasminellenek köze van hozzá.Amúgy nekem is gyakoriak a fertőzések,sőt a vérkép is ezt mutatta ki. Mindenképpen váltok,szerencsére már csak egy levél van.
2012. febr. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!