Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle fogamzásgátló mellékhatások, hónapok után?
Ragaszkodsz a fogamzásgátlóhoz? Az én bátyám nőgyógyász, de azt mondta, nekem soha nem írna fel ilyen bogyókat. Nem is szedek.
24/L
Én is mindenképpen visszamegyek,akkor lehetséges úgy látszik.
Enélkül nem érzek biztonságot,így ragaszkodom hozzá.
Lehetséges.
A lábfájás viszont nagyon komolyan kell venni!! Akár mélyvénás trombózis is lehet, ami halálhoz vezethet. Ha fáj a lábad, akkor minél sürgősebben menj el orvoshoz (ne nőgyógyászhoz, hanem akár ügyeletre), mert a trombózist muszáj időben felismerni.
És ne nagyon mozogj, szóval ne gyalog indulj a kórházba...
Én is Yasminelle-t szedek.
Dohányoztam is rendszeresen egészen nyárig,de hirtelen elkezdett iszonyatosan fájni a jobb lábam,és egyből erre gondoltam,hogy cigi+ tabi=trombózis.
Ügyeletre mentem vele,az orvos azt mondta,hogy ez nem trombózis,hanem megerőltettem a lábam valamivel,és elpattant egy-két kis ér.Kenjem,és pihentessem.
Nagyon sokszor fájdogált a lábam a nyáron,ugyanúgy mint akkor,van is rajta egy nagy ér.A dohányzást abbahagytam már 2011 nyarán,rögtön azon a héten letettem,mert nagyon megijedtem.
Szóval lehetséges,hogy a lábfájást is a Yasminelle okozza?
Illetőleg,nekem visszatérő panasz a hüvelygomba,aminek az előfordulási kockázatát a hormonok megnövelik állítólag.
De az orvosom nem nagyon foglalkozott ezzel,mintha meg sem hallotta volna.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!