Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos: Melyik fogamzásgátlót tudnátok ajánlani és miért?
5 hónapja Cypromixet szedek, de tudom, hogy az egy "hormonbomba" és nagyon sokáig nem szabad szedni, ezért váltani szeretnék lassan és érdekelne, hogy kit mit szed/szedett, és milyen pozitív/negatív hatásokról tudtok beszámolni. Minden érdekel, mellméret- és libidóváltozás különösen.
Előre is köszi! 22/L
Volinát szedek. Csökkentette az étvágyamat, nem tart vissza vizet, ez pozitív:)
Negatív, hogy kicsit emelkedett a vérnyomásom, a libidóm csökkent, tabi bevétel után kb 15 percig hányingerem van.
Mondjuk nem ahhoz az orvoshoz kellene visszamenned, aki a Cypromixet felírta...
Egyébként teljesen változó, hogy kire hogy hat a gyógyszer. Nem is igazán a gyógyszertől függ, hanem a te szervezetedtől.
Vkinek az egyik gyógyszertől semmi baja, esetleg még pozitív hatásokat is tapasztal, másnál meg kijön tőle az összes felsorolt mellékhatás.
Sajnos a fogamzásgátló szedés vmilyen szinten kísérletezés.
Meg sok olyan mellékhatás van, ami nagy vszínűséggel minden gyógyszer mellett előjönne. Pl. barátnőmnek a mellében lett egy fibroadenoma. Mondták az orvosok, hogy a gyógyszertől van, de tök mindegy milyet szedett volna, akkor is előjött volna.
Előttem lévő hozzászólónak igaza van !!
Ha valaki ezt a Cypromix hormonbombát írta neked fel, akkor lehet hogy PCO gyanús vagy.. Én is azt szedem 1 éve,és hadd ne mondjam milyen mellékhatásokat váltott ki...:(
Menj vissza az orvosodhoz, kérdezd meg miért pont Cypromixet írt fel,és kérj hormonvizsgálatot ha valami gyanús.. Ha nincs hormonproblémád, akkor sima fogamzásgátlót ír fel, de Cypromix brutális hormon, ezt tapasztalatból mondom..Csak nagyon indokolt esetben írják fel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó hozzászóló (17:25):
a pattanásos, zsíros bőröm, a nagyon gyorsan zsírosodó hajam és a viszonylag erősebb szőrzetem miatt mondta a doki, hogy ez jó lesz, majd elmulasztja ezeket a hatásokat... Valóban érzékelhető lett a javulás, egyedül az arcom pattanásos még kicsit, de talán az is rendbejön most már.
Amit írtál, a PCOS, az a Cypromixtől lehet? :S Egyébként egyelőre negatív hatásként csak azt érzékeltem, hogy nagyon ingadozik a hangulatom és néha iszonyú érzékeny tudok lenni... De nem tudom bizonyítani, hogy köze van a Cypromixhez, csak gyanítom. És nagyon remélem, hogy semmilyen más negatív mellékhatás nem is lesz, és hamarosan le akarok vele állni.
Nem, a PCOS nem a tablettától lesz, hanem ált. PCOS-t szoktak "kezelni" ezzel a tablettával.
A PCOS tünete lehet a zsíros bőr, a pattanások, az erős szőrösödés. A tabletta szedése előtt rendben volt a menstruációd?
Úúúúúúúristen ki mondta,hogy a PCOS tablettától következik be????!
Mindenki tisztában van vele, aki nem félanalfabéta, hogy a Policisztás Ovárium Szindróma az egész testre kiható hormonbetegség ,ezért szindróma.. Na.. remélem érthető..-.- Ezért kezelik Cypromix gyógyszerrel, de nem gyógyítható!
Kedves Lilac, hidd el nyugodtan amit leírtam, 1 éve vagyok hormonbeteg és nem beszélek hülyeségeket. ..És nem állítottam,hogy a PCOS cypromix-től jön létre. A PCOS hormonbetegség.
Utolsó:
A Diane és a Cypromix teljesen ugyanaz, csak más a gyártó.
Ugyanaz a hatóanyag, ugyanolyan mennyiségben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!