Abbahagytam a fogamzásgátlót és már a 65. -dik napomon vagyok, hogy nem jött meg a menstruációm. Babát szeretnénk a párommal, de sajnos még semmi. Tudtok ajánlani egy jó nőgyógyászt Dunaújvárosban?
Ne haragudj, de az öndiagnózis helyett orvoshoz menj. a PCOs "divatbetegség" lett, manapság minden hormon-cikluszavart erre fognak. ez azért nem ilyen egyszerű.
van egy ismerősöm, súlyosan el van hízva, szőrösödik, pattanásosodik, szerencsétlen több időt tölt az endokrinológián mint az egyetemen. na ez az igazi PCO.
főleg hosszabb tablettaszedés után jellemző, hogy nehezen áll vissza a természetes ciklus, de ennek egyáltalán NEM biztos, hogy köze a policisztás petefészeknek!
Én nagyon szívesen neked adom a divatbetegségemet! Próbálom visszafogni magam, de nagyon felháborított ez a megjegyzés! Ez sajnos nem az új módi, hanem népbetegség ugyanúgy mint a diabétesz. Ha egy kicsit is tájékozódtál volna az ügyben, akkor tudnád, hogy az esetek többségében felbomlott szénhidrát anyagcsere, azaz inzulin rezisztancia áll és ez a divat minden 10. nőt érint! Egyébként meg még túlsúlyosnak sem kell lenni hozzá, én kifejezetten vékony vagyok.
A kérdezett oldal: pco-szindroma.hu ahol a teszt található, ezen kívül orvosajánló, önsegítő körök, sikersztorik sorstársaktól. Kedves kérdező, ha felmerül a gyanú, akkor ne bízd magad pusztán nőgyógyászra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!