Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abbahagytam a fogamzásgátlót...

Abbahagytam a fogamzásgátlót és már a 65. -dik napomon vagyok, hogy nem jött meg a menstruációm. Babát szeretnénk a párommal, de sajnos még semmi. Tudtok ajánlani egy jó nőgyógyászt Dunaújvárosban?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni kivizsgáltatni magam, hogy minden rendben van-e. Az igazság az, hogy PCO-ra gyanakszom, mert egy csomó tünete megvan, és egy tesztet is kitöltöttem az egyik oldalon, ami azt adta ki, hogy nagy a valószínűsége. Remélem tévedek, de jobb az elővigyázatosság.
2010. aug. 26. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
PCO-val ne állj le a nőgyógyásznál. A PCO hiába a petefészekben van, nem nőgyógyászati betegség. Menj el természetesen nődokihoz, vegyen vért, de keress fel egy endokrinológust is.
2010. aug. 26. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Megadnád nekem az internetes oldal címét, ahol találtad a tesztet?
2010. aug. 26. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
hát most csak megnyugtatásnak írom, hogy egy időben én is abbahagytam a fogamzásgátlót és 4 hónapig nem jött meg... szóval szerintem megfog jönni, csak ki kell tisztulnod, de ha megnyugtat akkor menj el nőgyógyászhoz. Ja és nekem még a hajam is elkezdett emiatt hullani, de már rendben van minden. =)
2010. aug. 27. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de az öndiagnózis helyett orvoshoz menj. a PCOs "divatbetegség" lett, manapság minden hormon-cikluszavart erre fognak. ez azért nem ilyen egyszerű.

van egy ismerősöm, súlyosan el van hízva, szőrösödik, pattanásosodik, szerencsétlen több időt tölt az endokrinológián mint az egyetemen. na ez az igazi PCO.

főleg hosszabb tablettaszedés után jellemző, hogy nehezen áll vissza a természetes ciklus, de ennek egyáltalán NEM biztos, hogy köze a policisztás petefészeknek!

2010. aug. 27. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen neked adom a divatbetegségemet! Próbálom visszafogni magam, de nagyon felháborított ez a megjegyzés! Ez sajnos nem az új módi, hanem népbetegség ugyanúgy mint a diabétesz. Ha egy kicsit is tájékozódtál volna az ügyben, akkor tudnád, hogy az esetek többségében felbomlott szénhidrát anyagcsere, azaz inzulin rezisztancia áll és ez a divat minden 10. nőt érint! Egyébként meg még túlsúlyosnak sem kell lenni hozzá, én kifejezetten vékony vagyok.

A kérdezett oldal: pco-szindroma.hu ahol a teszt található, ezen kívül orvosajánló, önsegítő körök, sikersztorik sorstársaktól. Kedves kérdező, ha felmerül a gyanú, akkor ne bízd magad pusztán nőgyógyászra!

2010. aug. 27. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nvan egy alig 50 kilós pco-s ismerősöm, és nem szőrös....
2010. aug. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!