Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A doki minden esetben elküld vérvételre?
Szeretnék majd valamikor fogamzásgátló tabit íratni, de a vérvétel kifejezetten rühellem.. Páran mondták h nekik nem kellett menniük vérvételre. Én megkérdeztem az én dokim, ő elküldene. Most fogok majd dokit váltani. És.. nosigen. Nemtudtok esetleg jó dokit? Szekszárd és Pest jöhet szóba. XVII. kerület közelében.
Válaszaitokat köszönöm. :)
Én rengeteg dokinál jártam már, és mikor szedtem fogamzásgátlót soha egyiket sem érdekelte, hogy bírom e vagy sem. Felírta, volt, hogy meg sem vizsgáltak és kész. Mákom volt, hogy soha nem lett semmi baj, kivéve egyet, pedig akkor már nem is voltam olyan fiatal. Azt 1 hónapig szedtem, de 7 kilót szedtem fel tőle és mikor visszamentem a dokihoz, hogy bocsi, de ez nem normális, nyúlt a recepttömb után, hogy oké, akkor ír másikat. Hát, kösz nem. Azóta nem szedek tablettát.
Mindenképp lelkiismeretes dokit keress. Ha nem ilyen az illető, akkor inkább hagyd ott és keress egy másikat. Én sajnos ajánlani nem tudok egyet sem, mert valahogy nekem folyton pechem van velük, de ha már a XVII szóba jött, akkor ahhoz a töröknevűhoz NE menj, aki a Medical Centerben rendel. Nagyképű paraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!