Lehet, hogy magas a prolaktin szintem, mennem kell vérvételre, ilyen esetben hányszor kell még menni vérvételre és a ciklus melyik napján?
Szia!
Kifejezetten Prolaktin miatt nekem annak idején egyszer kellett csak mennem, s utána kaptam Bromocriptint.
Más az, mikor a ciklus adott napjain kell menned vérvételre, akkor nem konkrétan csak azt nézik!
Szia!
Köszönöm, most megnyugodtam, mert nekem is csak a prolaktint nézik, csak itt olvasgattam minden félét és megijedtem, hogy a doki esetleg nem "túl precíz"!
Szia!
Első vagyok! Még nincs babó :(:(:( de ez még csak a második hónap, hogy szedem. Úgyhogy bizok a legjobbakban, hogy talán már nem kell sokat várni életünk új értelmére :)
Nekem már régebben csinálták meg ezt a vizsgálatot. Akkor kb 17 lehettem. Nem volt rendszeres ... elküldtek mindenhova ... még MRI-n is voltam, itt a fejemet "UH"-ozták meg ... de nyugi, nálad nem hiszem, hogy lesz ilyen, mert ez a hormon felelős a tejelválasztásért is ... nálam ilyen annak idején még nem volt, s hál isten most sincs.
A legjobbakat kívánom. Sok sikert, s mihamarabbi babócát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!