Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik megszakítással védekeztek, miért csináljátok?
Nem terheled a szervezeted hormonokkal? Jajj draga mi lesz, ha teherbe esel! Az a sok hormon, az abortusz...
Es ilyen emberek szaporodhatnak. Komoly ez a vilag
A legtöbb ember azért védekezik így, mert:
- a gumit nem szereti a pasi
- a lány nem akar hormont szedni
És mivel sajnos az emberek több megoldást nem ismernek (nem vicc, kérdezgettem már embereket, de ennél a két megoldásnál nem sok ember jutott tovább!!!), így marad a megszakítás.
Eszükbe sem jut, hogy esetleg utánanézzenek egy kicsit a dolgoknak.
8as: majd adagold be egy férfinak, hogy addig nem lesz szex, amíg nincs valami jó megoldás és/vagy pénz.
Amúgy hihetetlenül alacsony százalék esik így teherbe és akkor is azért, mert már a végén nem bírt a férfi magával.
Nálunk nem volt gond a kivétellel, mert páromnak amúgy is nehezen megy az elélvezés, tehát bőven volt ideje kivenni, kézzel befejezni.
Inkább az a felelőtlen, aki azt hiszi, hogy mivel belementek egy páran és nem lett baba, így ő nem lehet terhes és továbbra is így csinálja. Nem egy ismerősöm így lett terhes.
8-as: ezt a baromságot meg honnan szoptad ki? Ha minden nummerára gumit vennék, havi 20-30 ezer szaladna el simán.
12-es: a hormon nem feltétlen jó, valakinek egyéb gondokat is okoz (exem nővére pl trombózist kapott tőle), arról nem beszélve, hogy ha minden hancúrból gyerek lenne, kb mozdulni nem lehetne a csecsemőktől.
A hülyeség csúcsait valahogy mindig itt találom meg. Nekem spec kényelmetlen az óvszer, barátnőm anyja elmebaja miatt (fent említett édeskettes IQbetyárhoz hasonló nézetek) nem szedhet egyelőre fogamzásgátlót. Nekem amúgy kb 10 év alatt nem sikerült be egyszer sem, pedig az esetek jó 90%ban megszakításosan védekeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!