Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik megszakítással védekeztek, miért csináljátok?
Én régebben csináltam ilyet, amíg nem volt végre pénz tablettára.
Az egyik indokot fenn írtam, a másik az volt, hogy páromnak lekókadt, ha gumiba csomagoltuk a nemi szervét. Annyira félt belül, hogy kiszakad, vagy valami baj lesz, hogy így maradt ez a "megoldás".
Gyűlöltem, mert paráztam, de más megoldás nem volt. A krémek csípték neki, spirált nem tetettem volna be túl fiatal voltam/vagyok, a kézi munka meg kevés volt mindkettőnknek egy idő után.
Mi 2 éve csináljuk megszakítással. 4 éve vagyunk együtt, huszonévesek vagyunk, jó munkahellyel, saját lakással, ha gyerek lenne, az sem lenne gond.
Bnőmnek nőgyógyászati műtéte volt régen, ezért is nem szedhet fogamzásgátlót (h konkrétan miért nem, azt nem tudom, nem vok nőgyógyász). Eleinte óvszerrel csináltuk, de az nekem nem igazán jön be, mert nem érzek benne semmit, és van h lelankad út közben,mert olyan mintha egy szatyrot húznék rá..:D
Így mindkettőnknek jó, a végén vigyázunk. 2 év alatt egy apró baleset sem volt, még a gondolat sem merült fel soha h talán most baj lenne.
Nem kell mindenkit megbélyegezni azzal h megszakításos..akkor felelőtlen és idióta:) Sokaknál egészségügyi okok is lehetnek, plusz ha a pasi még allergiás is mondjuk a gumira, akkor sok választás már nincs. Persze vannak kúpok meg krémek, de azok sem 100% biztonságúak. Bár azt is használtunk 1-2x, de az rendszerint csípte a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!