Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítással védekeztünk. Lehetek e terhes ha egy óra mulva ujra eggyütt voltunk?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy sokan igy védekeztnek,jo lehet nem a legbizton ságosabb,de amikor ez megtörtént már 4 napja gyogyszert is szedtem2012. febr. 23. 10:45
1/6 anonim válasza:
ha a gyógyszert megfelelően beszeded, amikor kell akkor első naptól véd :)
2/6 A kérdező kommentje:
de elötte egy hónapot nem szedtem bizonyos okokbó,de akkor nem is volt köztünk semmi.utána a 4.napig már szedtem akkor történt meg,és nem voltam benne igy biztos hogy egy hónap kihagyással 4 szem hat,igy evvel védekeztünk
2012. febr. 23. 11:02
3/6 anonim válasza:
"ha a gyógyszert megfelelően beszeded, amikor kell akkor első naptól véd :)"
Ez csak bizonyos tablettákra vonatkozik. Nem mindegyik véd az első naptól!
A kérdező olvassa el a betegtájékoztatót és ott választ kap.
4/6 anonim válasza:
persze az is igaz...:D és tényleg olvasd el a betegtájékoztatót, mert pont erre találták ki:D
5/6 anonim válasza:
Lehetsz. A pasi húgycsövében simán lehetett még sperma, nem beszélve az előváladékról.
6/6 anonim válasza:
A betegtájékoztató a tuti. Amit én szedtem, az a 7. naptól védett, mondjuk emlékeim szerint mi nem vágtuk a centiket, hanem csak a 10-11. nap környékén hagytuk el az óvszert. A megszakítást valóban sokan alkalmazzák, de nem biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!