Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye annak, hogy teherbe esek ha megszakítással védekeztünk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kéne óvszert használni, de néha lusták vagyunk a barátommal és csak megszakítással védekezünk. Már sokszor csináltuk ezt a "módszert" és eddig nem lett belőle baj. Meg mindig időbe kiveszi. Van aki ezzel a "módszerrel" védekezett sokáig? Megírná nekem a tapasztalatokat? Köszi!
2011. febr. 20. 16:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Mi fél éven keresztül ezt csináltuk és nem lett baj.

Amúgy el is mentem benne párszor, meg még az előttem lévő 3 fiú is, akivel volt, de nemtom. Meddő lenne talán? :D

2011. febr. 20. 16:39
 2/30 anonim ***** válasza:
1 év alatt 100 nőből így kb 35 lesz terhes. Ha nem gond, ha becsúszik egy baba, csak akkor érdemes ezt a módszert alkalmazni.
2011. febr. 20. 16:39
 3/30 anonim ***** válasza:

50%

Vagy igen,vagy nem.

2011. febr. 20. 16:41
 4/30 anonim ***** válasza:

Annyi de annyi kérdés volt már a megszakításos módszerről.

Ne haragudj de nem vagy normális!!!!

Lusták vagytok felvenni az óvszert?

Eldobom az agyam, és ha terhes leszel akkor pedig itt fogsz sírni hogy mit csinálj!

Gondolkozz józanon!

Mi lenne ha nem jönne meg és kiderülne terhes vagy???!!!

Miket vágnál a saját fejedhez?Gondolom hogy uh de jó lett volna gumit húzni és most nem azon parázni hogy mondjuk el anyának, ugye?Jól sejtem?

Na örülj míg ez nem következett be, de legyetek óvatosak.

Ne lustálkodjatok ami a gumit illeti vagy szedj bogyókat :)

18/L

2011. febr. 20. 16:41
 5/30 anonim ***** válasza:
17%

a nőgyógyászom mondta:

1. Az előváladékban nincs elég sperma a megtermékenyítéshez.

2. Amikor meg van érve a petesejt, a petevezetéked felső részénél van. Az előváladék nem tud oda felkerülni. Sehogy.

Én allergiás vagyok a latexre, mesterséges dolgokból pedig úgyis sokat viszünk be a szervezetbe. Ezt csinálom hat éve, még soha csak nem is késett.

Persze ez az én esetem, megbízok a páromban.

2011. febr. 20. 16:46
 6/30 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy kéne óvszert használni, de néha lusták vagyunk a barátommal "

Az kemény basszus. Durva, hogy ilyen emberek vannak.

Egyébként egy év alatt kb. 35% az esélye, hogy teherbe esel. De nem tudhatod mikor üt be a dolog.

2011. febr. 20. 16:47
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

16:46

Bizonygasd ezt azoknak,akik ennek a módszernek köszönhetően ma már szülők!

2011. febr. 20. 16:52
 8/30 A kérdező kommentje:
Én is valahogy így gondolom, hogy nem hinném h a megszakításból lehet baba. De az előváladékos sperma miért ne tudna oda felmenni a petesejthez? Erre mit mondott a nőgyógyász?
2011. febr. 20. 16:54
 9/30 anonim ***** válasza:
75%

a nőgyógyászom mondta:

1. Az előváladékban nincs elég sperma a megtermékenyítéshez.

2. Amikor meg van érve a petesejt, a petevezetéked felső részénél van. Az előváladék nem tud oda felkerülni. Sehogy.

Én allergiás vagyok a latexre, mesterséges dolgokból pedig úgyis sokat viszünk be a szervezetbe. Ezt csinálom hat éve, még soha csak nem is késett.

Persze ez az én esetem, megbízok a páromban.

Én sürgősen nőgyógyászt váltanék a helyedben, erre csak ennyit tudok mondani. Írásba is adta neked ezt a baromságot, hogyha majd mégis teherbe esel, legyen mit lobogtatnod az abortusz-bizottság előtt? Ilyen felelőtlen, kontár orvostól jobban menekülnék mint a baltás gyilkostól.

2011. febr. 20. 16:56
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én nőgyógyászom meg azt mondta, hogy így is teherbe lehet esni.

De amúgy is tök mindegy, mit mond az orvos. Meg kell nézni a pearl indexet, amiből egyértelműen kiderül, hogy ez a legmegbízhatatlanabb fogamzásgátlási módszer.

Tudod kérdező: Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

Addig-addig fogtok ezzel kísérletezni, míg egyszer csak beüt a krach, aztán nézhetsz (vagyis mehetsz abortuszra, vagy szülhetsz).

2011. febr. 20. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!