Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye annak, hogy teherbe esek ha megszakítással védekeztünk?
barátommal mi is ilyen módszert hasznáunk már több mint 2 éve. még soha nem estem teherbe. sőt van mikor visszarakja..
viszont annyi mindenki fél hogy terhes lesz...meg egy ilyen alkalmtól elvannak ájulva hogy jajj terhes leszek
igy kezdek aggódni, hogy vajon most velünk akkor mi van?
sziasztok!
Nekem már évekkel ezelőtt mondták,hogy nem lesz gyerekem,csak bogyóval menstruálok.(az új dokim szerint ha abbahagyom a fog.gátlót akkor majd vmi másik gyógyszerrel beindítják a működést a terhességhez,hát ki tudja...)Vagy pedig ha fogamzásgátlót szedek,az produkál ál-menstruációt ugye minden hónapban a 7napos szünetben.Volt olyan,hogy 1-2évig nem szedtem semmit,nem menstruáltam nem volt peteérésem sem,így választottam megszakításos módszert.(nem sokszor).Viszont fogamzásgátló szedése mellett is megszakítjuk a dolgot,szóval ez a tuti módszer!
Nem biztos,hogy benned van a hiba,lehet,hogy a barátod terméketlen.
Mióta csináljátok így?
barátommal mi is ilyen módszert hasznáunk már több mint 2 éve. még soha nem estem teherbe. sőt van mikor visszarakja..
viszont annyi mindenki fél hogy terhes lesz...meg egy ilyen alkalmtól elvannak ájulva hogy jajj terhes leszek
igy kezdek aggódni, hogy vajon most velünk akkor mi van?
Hogy veled mi van? Elmondom, mi van:
1. Funkcionálisan meddő vagy-ha több mint 2 év aktív nemi élet mellett nem estél eddig teherbe, erre sajnos jó esélyed van, mert ennek a "módszernek" a megbízhatósági indexe szerint 100 nőből 35 (!!!) esik teherbe 1 év alatt.
2. A partnered az
3. Piszok mázlid volt-EDDIG
Majd lesz nagy sírás, ha egyszer csak mégis úgy maradsz, de remélem, ne adja Isten, hogy igazam legyen.
Akkor lehet h meddő vagyok, mert mi már nagyon sokszor csináltuk ezt és semmi bajom nem lett. 19 éves vagyok azért furi helyzet lenne... XD Azt meg lehet nézetni, h nem e vagyok meddő? És ha igen hol? :)
Meddőségi vizsgálatot akkor végeznek, ha egy párnál 1 év aktív próbálkozás után sem jön a gyerek. Ha te a doki elé állsz, hogy "doktorbácsi, hülye p.csa vagyok, mert a párommal megszakítással csináljuk, de még nem lettem terhes, meddő vagyok?", akkor jobb esetben is csak elküld a búsba és egy kreténnek fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!