Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj ebből, hogy megszakí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj ebből, hogy megszakítással védekeztünk? Bővebben lent

Figyelt kérdés
sziasztok,4 hónapja szedek fogamzásgátlót,és 1 hete vasárnap hánytam a bevételt követően 3,5 órával! nem vettem be pót tablettát,mivel úgy gondoltam felszívódott,illetve interneten megkérdeztem egy nőgyógyászt is mivel a tájékoztató azt írja,hogy 3-4 óra kell a felszívódásnak,de hallottam már 5-6 óráról is..a Doktor azt ajánlotta,hogy 1 hétig használjunk kiegészítő védekezést..de mi ezt használtuk,mivel latex allergiám van. szerintetek lehet ebből gond???tapasztalatok? hasonló helyzetben ti,hogy védekeztetek?
2011. jan. 18. 18:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nemhiszem, hogy "gond" lenne belőle.
2011. jan. 18. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet kapni már olyan óvszert is ami nem tartalmaz latexet. Kérdezz utána!
2011. jan. 18. 18:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Végülis tényleg nem kismilliószor pofázzuk, hogy a megszakítás nem védekezés, de semmi gond, nyugodtan folytassátok. Majd gratula a kicsihez.
2011. jan. 18. 18:23
 4/15 A kérdező kommentje:
fogamzásgátlót szedek..szóval nincs rá szükségem..csak most kicsit aggódom,hogy nehogy baj legyen..igen a gondot azért írtam,mert még csak 17 vagyok,de 2 éve van barátom,mielőtt valaki elkezd szidni..amit sokszor olvastam már sajnos,nem kell minden tinit leírni azzal,hogy "hülye","rib*nc" és még sorolhatnám..És hát igen,a jelen helyzetben nekem egy baba irtó nagy gondot okozna..
2011. jan. 18. 18:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! remélem elolvastad az egészet..nem pedig csak a kiírt kérdést..:)
2011. jan. 18. 18:24
 6/15 anonim válasza:

Hát nagyon pici az esélye,hogy baj lenne belőle.

A hülyékkel meg ne foglalkozz,sokan csak szórakozásból járnak fel a netre.

2011. jan. 18. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj, tuti nem leszel terhes. Mi mostanában mindig megszakítással védekeztünk a barátommal és semmi baj nem lett belőle. Ráadásul még foggátlót sem szedek. Elmondom neked h a foggátló az amitől félned kell. Az kamu h 99%-ban véd. Csak azért mondják azt mert el akarják adni a termékeiket, az orvosok meg pénzt kapnak érte, ha sokmindenkire rátukmálják. Ha biztosra akarsz menni használj óvszert. A fogamzásgátló csak tönkretesz.
2011. jan. 19. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:

"de mi ezt használtuk"

Múltidő. Nem ku*va mindegy akkor már?

Miért nem előtte kérdeztél?

Van latexmentes óvszer is, szal ennyit a felelősségteljes viselkedésről.

2011. jan. 19. 12:44
 9/15 A kérdező kommentje:
de mi ezt használtuk..úristen ezen nem tudom mit nem lehet érteni :D ezt arra értettem,hogy megszakítást használtunk,nem pedig gumit..:D és nem vagyok k*rva,mint a velem egyidős legtöbb ma lány..:) ne általánosíts kérlek:) 2 éve van barátom :)
2011. jan. 19. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Tudok szöveget értelmezni, te nem érted, amit én mondok.

Azt írtad, hogy megszakítást használtatok. Tehát már megtörtént a dolog. Ergo baromira mindegy, hogy lesz-e baj belőle vagy sem, mert már megtörtént.

Először kell kérdezni, aztán cselekedni...

2011. jan. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!