Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj ebből, hogy megszakí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj ebből, hogy megszakítással védekeztünk? Bővebben lent

Figyelt kérdés
sziasztok,4 hónapja szedek fogamzásgátlót,és 1 hete vasárnap hánytam a bevételt követően 3,5 órával! nem vettem be pót tablettát,mivel úgy gondoltam felszívódott,illetve interneten megkérdeztem egy nőgyógyászt is mivel a tájékoztató azt írja,hogy 3-4 óra kell a felszívódásnak,de hallottam már 5-6 óráról is..a Doktor azt ajánlotta,hogy 1 hétig használjunk kiegészítő védekezést..de mi ezt használtuk,mivel latex allergiám van. szerintetek lehet ebből gond???tapasztalatok? hasonló helyzetben ti,hogy védekeztetek?
2011. jan. 18. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"és nem vagyok k*rva,mint a velem egyidős legtöbb ma lány..:) ne általánosíts kérlek:) 2 éve van barátom :)"

De baromira utálom, mikor ezzel takargatják magukat az emberek. Attól, hogy két éve van barátod, attól még csak egy felelőtlen kis hülye vagy.

Lehetne akár 10 éve is barátod, ha nem akarnál gyereket, de ba*nál normálisan védekezni.

Ha abortuszra kell menni, akkor nem marhára mindegy, hogy féléve vagy együtt vkivel, vagy 2?

Rohadtul semmi köze a felelőtlenségnek ahhoz, hogy hány éve vagy kapcsolatban.

2011. jan. 19. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
NÉZD MÁR.., értelmes emberek is vannak itt.
2011. jan. 19. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi is azzal védekezünk már fél éve, eddig nem volt semmi gond de most már hetek óta mensi sehol van viszont hányinger, émelygés..

Félek! Nem szeretnék még babát! 22/L

2011. jan. 31. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: És miért nem csinálsz tesztet? Vagy ha nem akartál babát, miért nem védekeztél normálisan?
2011. jan. 31. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Fél éve igy védekezünk, soha nem volt még belőle baj. Nekem akkor a doki azt mondta nincs peteérésem mert PCO-s vagyok és ezzel a betegséggel köztudottan nagyon nehéz teherbeesni ha meg mégis sikerül akkor sem marad meg hát én ugy gondoltam ebben a helyzetben nem nagy rizikó a kiszállásos módszer. Sosem hittem el hogy az a pár spermium ami előváladékban van komolyan teherbe tudna ejteni. Sok nőnek még rendes aktussal sem sikerül hónapokig! Én nem vagyok az a könnyen teherbeesős fajta, meg vagyok róla győződve hogy sokáig kellene próbálkozni és járni mnindenhová hogy egyszer sikerüljön. Igy tehát nem féltünk.

Állitása szerint "lehet, hogy kicsit elkésett.."

Az szuper- mondom. Ma veszek tesztet, de csak holnap a reggeli első vizelettel fogom megcsinálni.

Nem izgulok, a hasfeszülésen(olyan mintha meg akarna jönni) és az esti(!) hányingereken kivül más bajom nincs. Talán hamarosan megjön..

2011. febr. 2. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!