Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye annak, hogy teherbe esek ha megszakítással védekeztünk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kéne óvszert használni, de néha lusták vagyunk a barátommal és csak megszakítással védekezünk. Már sokszor csináltuk ezt a "módszert" és eddig nem lett belőle baj. Meg mindig időbe kiveszi. Van aki ezzel a "módszerrel" védekezett sokáig? Megírná nekem a tapasztalatokat? Köszi!
2011. febr. 20. 16:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

És ha nem vagy meddő?

Nem értem miért kell kísérteni a sorsot. Attól, hogy eddig nem történt még "probléma", lehet, hogy éppen következő aktusnál üt be a dolog. Miért kell mindig addig csinálni vmit, míg baj nem lesz belőle? Miért nem lehet megelőzni egy abortuszt? Miért lenne jobb a saját bőrödön megtapasztalni, hogy ez a módszer nem biztonságos?

Okos ember mások hibájából tanul.

2011. febr. 20. 21:15
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem így működik, tyúkocskám. Indokolt esetben végzik el a meddőségi kivizsgálásokat és ez nem EGY vizsgálat, hanem több. Majd 19 évesen pont elhiszi rólad, hogy már 1 éve próbálkoztok a gyerekkel. Hazudozni meg ne is próbálj a dokinak, mert ahhoz innen megmondom, hogy túl ostoba vagy.

Amúgy meg: lefizetni ilyen témában egy orvost? Túl sokat tévézel, néha kapcsold ki, mert rád fér.

2011. febr. 20. 21:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Pfff... Nemtom ki vagy te h itt osztod nekem a hülyeségeidet. Amúgy meg nem vagyok tyúk! És még te akarod megmondani nekem h menyire vagyok hülye, mikor a te intelligencia szinted a nulla alá esik. Ezt mindenki aki normális le tudja szűrni a szövegedből. Én legalább nem szólom le azokat akik kérdeznek valamit, bármi is legyen az. Csak az ilyen IQ nullák mint te.
2011. febr. 21. 18:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Ja és képzeld... El lehet menni megnézetni bármilyen esetben. Innentől kezdve nem is tudom ki az ostoba... Nem kéne ilyen felelőtlen megjegyzéseket tenni másokról. Inkább magadat oktatnád így!! Nem másokat kéne leszólni!!
2011. febr. 21. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted tök normális vagy, mert nem védekezel?

Még jó, hogy kioktatnak basszus, Ez nem játék. Egy gyerek életével szórakozol, gondolj már bele.

2011. febr. 21. 20:03
 26/30 anonim ***** válasza:

1. Védekezéssel ne lustálkodj, mert...erről nem írok többet mert már leírták sokan a véleményem.

2. Aki azt mondja h az ,,előcseppek" nem jutnak fel...jézusom nemár. Ugyan az történik és ugyan ott csak sokkal kevesebb anyaggal. Ettől még ott van a spermium. És 1 is elég h baj legyen. Válts orvost ha tényleg ilyet mondtak neked.

3. Van akinek összejön, hogy nincs baj belőle, de ha komolyan akarod venni, akkor ne a szerencsére támaszkodj. Az, hogy feltetted a kérdést mutatja is, hogy aggódsz a dolog miatt, inkább erre a megérzésedre támaszkodj.

4.Ha ennyire nem válik be a gumi, akkor tabletta. De ahhoz nagyobb fegyelem kell.

2011. febr. 22. 16:08
 27/30 anonim ***** válasza:
Hm, ha az előváladékban nincs sperma, akkor komoly rejtély, hogy egy ismerősöm hogyan ejtette teherbe a feleségét. Van benne. Nyilván kevés, és ez csökkenti a valószínűségét a terhességnek.
2011. febr. 24. 12:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Elhibázott befejezés esetén az első kilövellésben van relatív a legtöbb spermium. Ahhoz, hogy a petesejt megtermékenyüljön, min. 1-2 milliliter sperma kell. Milliliterenként kb. 1millió ondósejttel. Akárhogy nézegetem a számokat, nekem ebből az jön le, hogy baromira kevés az egy sejt.
2011. febr. 25. 10:34
 29/30 A kérdező kommentje:
Hogy érted h kevés az egy sejt?
2011. febr. 25. 11:48
 30/30 anonim válasza:
Mi is így védekezünk a férjemmel már több éve, és semmi gond nincs belőle. És még mielőtt valaki azt mondja, hogy meddő vagyok vagy a férjemmel van a baj, csak szólok, 5 gyermekünk van. Mind tervezett baba volt és nem becsúszott. Amíg nem akartuk és így védekeztünk semmi. A legkisebb gyermek születése óta, vagyis 5 éve ugyan így védekezünk és minden rendben van. Lehet kivételek vagyunk 🙂
2019. szept. 13. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!