Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezik itt valaki csak és kizárólag megszakítással? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire tuti, mennyire nem, csak egy kérdés.
Figyelt kérdés
Hogyan mentetek bele? Ennyire megbíztok a párotokban? Sosem lett belőle baj?2012. febr. 28. 14:33
1/7 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezési módszer!
2/7 anonim válasza:
2 éve csak megszakítással csináljuk, sosem történt "baleset" és betegség sem. 4 éve vagyunk együtt, előtte mi is csak óvszerrel voltunk hajlandóak. 2 év után mikor már úgy láttuk h stabil a kapcsolatunk, és nem mostanában lesz vége, akkor közösen gondoltunk rá h hagyjuk el a gumit.
3/7 anonim válasza:
Mi kb 1 éven át csináltuk, nem történt semmi baj belőle.
4/7 anonim válasza:
4 hónapig működött ez a "módszer" nálunk. Hogy mentem bele? Bolond voltam, felelőtlen, azt hittem "velem nem történhet meg, hogy teherbe esek"... Pedig aztán megtörtént.
5/7 anonim válasza:
És elvetetted?
Én sem csinálnám védekezés nélkül, kicsit az óvszeres megoldás mellett is parázok.
6/7 anonim válasza:
Én 16 éves korom óta megszakítással védekezem. A férjemtől 2 hónap nem védekezés után estem teherbe.
A jelenlegi páromtól pedig... menstruációkor ment belém és valószínűleg most attól...
de megszakításból sosem lett gyerek..
24/N
7/7 anonim válasza:
Én volt h ugy védekeztem, SOHA, soha többet....!!!! Nem lettem terhes, de az az érzés h milyen pánikba voltam amig nem jutottam teszthez, meg nem, jött meg!!!!
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!