Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg? Nem lehetek terhes elvileg, de akkor mi a baj?
4 napja késik.
-Fertőzésem volt,kezeltem,már majdnem teljesen elmúlt
-az új barátomra nagy volt a gumi (első szex), és folyamatosan levegő került bele.3 szexből egyszer élvezett belém (óvszerbe), a másik kettőt abbahagytuk az óvszer miatt
-front van,fáradékony vagyok nagyon,fáj a fejem
-évvége van,az eddigi folyamatos stresszből átkerültem a laza,jókedvű hétköznapokba(diák vagyok)
Egyszerűen lehetetlen,hogy terhes legyek,de még is nagyon stresszelek...Segítsetek légyszíves!:(
Nem fog menni ha erőlteted.
Annyi kell, hogy ellazulsz, pl. játssz valami játékot a gépeden, menj le starndra, legyél barátoddal (ez lenne a legjobb, mert attól nekem is azonnal megjött, mikor paráztam, olyan szinten megnyugtat a jelenléte :D) bármi, csak ne gondolj rá. És ha folyamatosan azt érzed, hogy megjött de mégse, akkor meg fog jönni, 1-2 napon belül.
Első voltam.
Velem is szinte mindig ugyanez van:(
Aztán jön vmi gyors program,jó kedv,szabadidő aztán hirtelen :) Szal nyugi,biztos nincs baj:)
Majd irj az eredményről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!