Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy óvszerem kb 2 éve kaptuk suliba, de elvileg 2014-ig jó szerintetek ez jó még?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 18:27
1/9 anonim válasza:
Sajnos fogyasztásra már alkalmatlan, tudod 2 év alatt megromlik.
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy jó még. Ha van kivel szeretkezned, akkor csak hajrá!
4/9 anonim válasza:
"van egy óvszerem"
Első szabály: Mindig legyen nálad több óvszer! (csak mert nekem is 3 fogyott első alkalomkor :P )
amúgy még jó, habár én bizalmatlan lennék a suliban kapott márkátlan óvszerrel szemben
5/9 anonim válasza:
Suliban nem osztanak márkátlant.... Durexet szoktak.
6/9 anonim válasza:
2014-ig? Akkor már nem jó, mert már 2011 van.
7/9 anonim válasza:
Igen, és suliban Durexet osztanak vagyis Durex Love. Én 3 mat kaptam. Ha van kivel szexelni akkor vágj bele!
8/9 anonim válasza:
hát mi gt ban kaptunk egy pleasuremaxot, meg gólyacsomagban ultra safe lifestylest... na mindegy, a lényeg hogy azokat ugy 2 éven át őrizgettem, és azalatt egy nyárra kinnfelejtettem az egészet fekete táskában ugy hogy süsse a nap minden nap :D, szóval azt már nem vállaltam be, amikor odáig jutottam hogy végre szükségem volt rá akk vettem frisset :) azokat meg felhasználtam gyakorlásra, hogy mégis hogykell feltenni, nyilván addig arra se volt szükség. szóval sztem próbáld fel, és vegyél újat, kitudja milyen hatások érték azalatt a 2 év alatt. kivéve persze ha biztosan tudod hogy a fiókodban lapult egész végig száraz hüvös helyen napfénytől védve. akkor semmi baja nincs nyugodtan bevetheted élesben is!!
9/9 anonim válasza:
Aztán rendesen kurd szét...nyugi,az még bőven jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!