Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sajnos hízásra hajlamos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos hízásra hajlamos vagyok, milyen fogamzásgátlátlási módszert ajánlotok?

Figyelt kérdés
18éves vagyok, komoly kapcsolatom van, már itt lenne az ideje elkezdeni szedni valamilyen tablettát, esetleg olvastam a neten különböző fórumokon injekciós fogamzásgátlásról is, a vélemények nagyon megoszlottak... Nem merek elkezdeni semmit, így is folyamatosan csak jönnek- és jönnek a kilók. Lehet, hogy hülyeséget írok, de amikor kapcsolatban élek - boldog vagyok - egyfolytában hízok... ha elkezdenék szedni gyógyszert még jobban meghíznék, ettől félek! Futok hetente 3x és odafigyelek az étkezésre is... Segítsetek!
2012. márc. 27. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Óvszert!És sportolj:)
2012. márc. 27. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
vannak hormon nélküliek is, és mondni kell az orvosnak
2012. márc. 27. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:

"ideje elkezdeni szedni"... mert miért? Hol van ez előírva basszus, hogy a nők 18 évesen szedjenek tablettát?! :D

Ha hízásra hajlamos vagy, én nem kockáztatnám meg. Kérdezz meg egy nőgyógyászt, ő mit javasol?

Vannak ilyen hüvelygűrűk, stb nem biztos hogy a fogamzásgátló a legjobb ötlet.

2012. márc. 27. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Óvszert!És sportolj:) Ez az én véleményem is.
2012. márc. 27. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
ajánlatos akkor a hormonmentes..pl. Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp :)
2012. márc. 27. 17:23
 6/11 Diavolino44 ***** válasza:

Ez miert aranyszabaly hogy aki fogamzasgatlot szed az megfog hizni!??

Egyre okosoabb bogyok jonnek ki evente.

Szerintem probald ki 1 evig. Ha hizol esetleg mas bajod van akkor hagyd abba s keress masik modszert

2012. márc. 27. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű, mondjuk azt nemtudom, hogy hormonmentes-e :)
2012. márc. 27. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! amúgy egyik ismerősöm injekciós fog.gátlást használt, és ő sokat hízott tőle :/
2012. márc. 27. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

a hüvelygyűrűt csak fel kell helyezni a hüvelybe..az hormonmentes, attol nem tusz hizni :)

a pesszáriumrol hallotál?? azt is neked kell felhelyezni és az is biztonságos ugy tudom..azt is használhatod mert hormonmentes és nem hizhatsz tőle

2012. márc. 27. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már hormonmentes a hüvelygyűrű? Ne beszéljünk már baromságot.

Az is hormonos, csak nem beszedi az ember, hanem feldugja a hüvelyébe és onnan szívódik fel.

Kérdező: vagy keress hormonmentes megoldást, és akkor tuti nem hízol, vagy próbálj ki hormonost, aztán ha hízol, akkor hagyd abba.

Ilyen esetben az injekiót semmiképp nem ajánlom (meg amúgy se...), mert azt ha egyszer beadod, nem szedi ki senki. Akkor inkább tabletta vagy hüvelygyűrű, mert ott ha vmi gáz van, akkor csak nem szeded be a következőt.

De ha ennyire rettegsz a hízástól, inkább maradja guminál.

2012. márc. 28. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!