Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos hízásra hajlamos vagyok, milyen fogamzásgátlátlási módszert ajánlotok?
"ideje elkezdeni szedni"... mert miért? Hol van ez előírva basszus, hogy a nők 18 évesen szedjenek tablettát?! :D
Ha hízásra hajlamos vagy, én nem kockáztatnám meg. Kérdezz meg egy nőgyógyászt, ő mit javasol?
Vannak ilyen hüvelygűrűk, stb nem biztos hogy a fogamzásgátló a legjobb ötlet.
Ez miert aranyszabaly hogy aki fogamzasgatlot szed az megfog hizni!??
Egyre okosoabb bogyok jonnek ki evente.
Szerintem probald ki 1 evig. Ha hizol esetleg mas bajod van akkor hagyd abba s keress masik modszert
a hüvelygyűrűt csak fel kell helyezni a hüvelybe..az hormonmentes, attol nem tusz hizni :)
a pesszáriumrol hallotál?? azt is neked kell felhelyezni és az is biztonságos ugy tudom..azt is használhatod mert hormonmentes és nem hizhatsz tőle
Hogy lenne már hormonmentes a hüvelygyűrű? Ne beszéljünk már baromságot.
Az is hormonos, csak nem beszedi az ember, hanem feldugja a hüvelyébe és onnan szívódik fel.
Kérdező: vagy keress hormonmentes megoldást, és akkor tuti nem hízol, vagy próbálj ki hormonost, aztán ha hízol, akkor hagyd abba.
Ilyen esetben az injekiót semmiképp nem ajánlom (meg amúgy se...), mert azt ha egyszer beadod, nem szedi ki senki. Akkor inkább tabletta vagy hüvelygyűrű, mert ott ha vmi gáz van, akkor csak nem szeded be a következőt.
De ha ennyire rettegsz a hízástól, inkább maradja guminál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!