Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Nem féltek attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nem féltek attól, hogy terhesek lesztek?

Figyelt kérdés

Gumival védekezünk. Régebben felmerült bennem a félelem, hogy mi lenne ha...,de mivel nem történt soha semmilyen probléma a gumival annyira nem féltem. Miután tavaly az egyik osztálytársam terhes lett 18 évesen, az után egy volt általános iskolás osztálytársam is, végül szeptemberben megszült egy volt évfolyamtársam nagyon rettegek tőle. Egy ideje már szex közben is mindig az jár a fejemben, hogy nehogy terhes legyek. Gyógyszert szedni nem akarok, a gumiban bízom a legjobban, de félek, hogy mellette még is terhes legyek. Eddig soha sem szakadt el, soha nem volt vele gond. Mivel egyetemre járok ha becsúszna egy gyerek ott kellene hagynom, mert elvetetni nem lenne szívem, emellett ilyen fiatalon még gyereket se szeretnék. Csak én félek ennyire vagy mások is?

19/L

2012. márc. 26. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak az elején. de már tabit szedek, akkor is féltem az elején, de már egyáltalán nem.
2012. márc. 26. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Nem, én sokkal jobban félek attól, hogy sosem lehet babám.

Óvszerrel védekezem egyébként 6-6 éve és sosem volt gond. Nem szakadt ki, nem csúszott le, nem maradt bennem.

A "mikrorepedésekben" meg nem hiszek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy vki úgy esik teherbe, hogy nincs semmi baj a gumival. Szerintem ez vmi városi legenda max.

Ha meg véletlenül teherbe esnék, akkor sem vágnám fel az ereim, pedig nem szeretnék MÉG babát. De ha összejönne, hát megtartanám és kész. Persze a sulit egy időre ott kellene hagynom, de aztán szeretném befejezni. Hál' Istennek biztos vagyok abban, hogy a szüleimre és a páromra is számíthatok.

2012. márc. 26. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
6-7 éve azaz
2012. márc. 26. 22:29
 4/4 Lollyta válasza:
Aggodalomra semmi ok a gumi 90%-ban véd a terhességtől a maradék 10% pedig arra vonatkozik ha kiszakadna azt pedig biztos h észreveszitek!
2012. márc. 27. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!