Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom, kismilliószor feltették...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, kismilliószor feltették már a kérdést, de ez a gyakorikerdesek.hu, nem? Cypromix szedése meddig tarthat?

Figyelt kérdés
Hétfőn felhívtam az orvosom, beszéltem vele, és azt mondta szedhetem tovább a Cypromixet. TELEFONON beszéltem vele, nem látta a bőröm, mégis adott az asszisztense receptet, pedig szerintem már nem lenne rá szükségem. Erős hormongyógyszer, az erős szőrszálaim szépen elgyengültek, nem szőrösödök olyan gyorsan és erősen, a bőröm is szépen rendbekapta(nagyon csúnya volt!). 6 hónapot már elszedtem, most kaptam a köv 3 hónapra bogyót. Mit csináljak? Szedjem, vagy inkább hagyjam? Az orvosom szerint szedhetem nyugodtan, de... nem tudom. Láttam, pár embernél szervi problémát is okozott, van akinél évek után sincs semmi baja tőle. Ezt hogy tudnám kivizsgáltatni? Trombózis vizsgálaton és májfunkciós vizsgálaton is voltam, még az elején, elvileg minden rendben. Kire/mire hallgassak?
2012. márc. 20. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked nem Cypromixot kéne szedned hanem valami jó kis cuccot amitől éjjel bekábulsz és szállsz mint vili a veréb!
2012. márc. 20. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha rendbe jött a probléma, amiért el kezdted szedni, akkor nem indokolt a további szedése.

De azért arra lelkileg készülj fel, hogy sokaknál az abbahagyás után visszaáll az eredeti állapot. De sokaknak meg tartós marad az eredmény.

2012. márc. 20. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bőröd miatt szeded,akkor féléves kúra szokott lenni.
2012. márc. 20. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!