Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix tablettától lehet?
Majdnem egy éve szedem a tablettát.Az utóbbi időben aktus után nagyon enyhe vérzésem van.Kb 2 óráig ha észlelhető.Soha nem volt ilyen problémám, és a párom is ugyan az.Egyedül a fogamzásgátlót váltottam le.
Szerintetek összefügg a gyógyszerrel?Csak most kezdtem el gondolkodni hát van egymáshoz köze a kettőnek...
Ha csak szex után van, akkor nem hiszem, hogy a tabletta az oka.
Lehet pl. méhszájseb...menj el orvoshoz.
Szia!
Nálam is hasonló volt a Cypromixnél. Nekem a terhesség alatt hüvelyi viszér alakult ki (szex után is vérezgettem, de a vége felé már akkor is, ha csak köhögtem), szülés után szépen elmúlt. Aztán felírta a doki a Cypromixet és amellett, hogy újból beindult a tejem, a viszerem is visszatért. Miután gyógyszert váltottam, ismét megszűnt. Az orvos szerint túl magas volt nekem a gyógyszer hormontartalma.
Ha továbbra is marad ez a problémád, akkor szólj az orvosodnak, mert ha a tabletta miatt van, jobb lenne váltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!