Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Felelőtlen a barátom. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlen a barátom. Mit csináljak vele? Részletesen lent.

Figyelt kérdés
Szóval a problémám a következő: a barátom közölte, hogy neki óvszerrel -nyilvánvalóan- nem annyira jó és kipróbálhatnánk úgy, hogy egy rövid időre beteszi \'csak hogy érezze\', aztán befejezzük orálisan, nehogy valami \'baleset\' történjen.. Természetesen nem mentem bele, mert szerintem ez még így is felelőtlenség, már csak az előváladék miatt is. Ő tapasztaltabb nálam, érzi is, hogy mikor fog elmenni, de szerintem nem gondolkodik..... tablettát nem szedek, persze tervezem, de ahhoz is idő kell, hogy beálljon.. :/ de szerintetek is igazam van, hogy ez így felelőtlenség? 18 múltam, nyilván nem szeretnék teherbe esni :S Segítsetek légyszi! Ha tényleg minimális lenne az időtartam, kb mennyi esélye lenne a teherbeesésnek? Légyszi ne azt írjátok, hogy használjunk akkor krémet, meg kúpot, stb. tisztában vagyok a fogamzásgátlás lehetséges módszereivel.. mindössze kiváncsi vagyok, hogy szerintetek én aggódom túl, vagy tényleg hülyeségekkel próbál győzködni..?
2009. jún. 11. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat az egyhez. Orosz rulettet úgy játszanak, hogy egy töltött fegyvert, aminek a tárában csak egy töltény van, a fejedhez illesztesz, és meghúzod. 80% az esélyed, hogy emgúszod élve, de 20%, hogy belehalsz.
2009. jún. 12. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha gyógyszert akarsz szedni, és mielőbb elmégy, akkor csak a következő mensidig kell kibírni, a legtöbb, ha az első napon beveszed, már hat is azonnal, nem is kell más mellé, de ez ugye mindig benne van a tájékoztatóban. Addig meg féllábon is ki lehet bírni, szex nélkül. :)
2009. jún. 12. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem Te aggódod túl, hanem Ő túl felelőtlen!

A fogamzásgátlás minden együttlét során a legfontosabb tényező, amennyiben nem szeretnétek idejekorán szülővé válni... Ha 18 múltál, akkor menj el egy nőgyógyászhoz, akivel megbeszélheted a problémát! Valószínűnek tartom, hogy fogamzásgátló tablettát fog javasolni (vannak nagyon alacsony hormontartalmúak is), de csak akkor érdemes szerintem ilyenre "vállalkoznod", ha biztos vagy a kapcsolatodban! Az óvszer meg addig muszáj lenne, míg ez nem következik be! Csúnya mondat lesz a részemről, ám hagyd ott, hogyha e téren, e nagyon fontos téren nem figyel oda Rád! Az ilyesmivel ne játszatok, mert lehetnek nem kívánt következmények...

2009. jún. 12. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:

A barátom igy megszakításos védekezést használt a volt barátnőjével.Most velem is 7 hónapja azt,de én is nagyon ideges voltam a mensi-ig,ezért késett volt hogy nekem is 3 hetet:(

Most pedig elmentem gyógyszert íratni,így aztán lehet majd élvezni!:)

2009. jún. 12. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló!!! Már elmúltál 18 :D:D nyugodtan szedhetsz!!!! Irány a nőgyógyász!
2009. jún. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!