Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlen a barátom. Mit csináljak vele? Részletesen lent.
Szia
Teljesen igazad van!!! Még ha csak tényleg kicsit berakja és ki veszi neki biztos jó, de neked eléggé stresszes időszakod lehet még meg nem jön ...szerintem nem ér annyit... mert azért egy pici kockázat van a dologba
Ha semmiképp nem csúszhat be gyerek, ne csináljátok. Tudom, milyen stresszes. Ezt mondd meg neki, meg kell értse. Ha tud várni két-három hetet, míg feliratsz egy fog.gátlót és elkezdheted szedni, nyugodtan elfeledkezhettek a gumiról. A gumival szembeni ellenérzéseit meg megértem.
Ha képtelen pár hetet várni, jellembeli problémája lehet.
mi is óvszert szoktunk használni, mert én nem akarom elkezdeni a fogamzásgátlót.
Viszont én meg szoktam engedni neki, hogy óvszer nélkül, megszakításos módszert alkamazzunk, mert tudom, hogy az mennyivel jobb neki. Viszont ilyenkor egészen addig stresszes vagyok, amíg meg nem jön a következő mensi. én is tisztában vagyok azzal, hogy ez így baromira nem biztonságos. Nem ajánlom neked. És teljesen igazad van. Ezt a barátodnak is be kell látnia. Ha nem, akkor pedig nyugodtan tájékoztasd a lehetséges következményekről: tisztában vagy azzal, hogy ezzel esetleg apává válhatsz? szerintem el fog menni a kedve. és ne hagyd magad!
Nem aggódod túl, hülyeségekkel győzköd. Nem feltétlen rosszból teszi, de nem az ő testéről van szó, nem csoda, ha nehezebben fogja fel, hogy ez TILOS.
Egyáltalán nem engedd meg neki, 5 másodpercre sem, mert akkor úgy lesz vele, hogy ha már bent vagyok, hát be se akartál engedni miért ne folytassuk. Ha engedsz úgy is addig nyaggat, míg az nem lesz, amit ő akar.
Mi még pharmatexel sem szakítunk meg, mert a párom (31 nem kisfiú eléggé ismeri a saját testét) elmondta, hogy nem tudja 100%ra mondani, hogy kiveszi, ha olyan jó akár bele is feledkezhet. elég egyszer belelendülnie. Amíg szüneteltem a gyógyszerrel, egyszer elfogyott az óvszer két menet után és már csak pharmatex kenőcsünk volt otthon. Én még teljesen oda voltam és megpróbáltam "megerőszakolni" a páromat, de ő nem engedte még a krémmel sem. Mert nem kockázat. Vannak fiúk/férfiak, akik megértik és komolyan veszik a dolgokat. Van, aki magától, van akinek el kell magyarázni. Aki így se, úgy se annak nem árt lekiabálni a haját, végső esetben meg otthagyni.
Nem attól függ, hogy meddig van benned, hanem az előváladéktól és a spermákról. Ha nincs szerencséd azoknak már az is elég, hogy épp csak bedugja és kihúzza, ők - amíg bent volt - "átugrálnak" és pápá, úsznak is felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!