Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszert lehet 18 év alatt venni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert lehet 18 év alatt venni?

Figyelt kérdés
lassan meglesz az 1. és nem szeretnék bajokat...
2012. márc. 8. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én sem tartom helyesnek, ha 15-16 év alatt szexelnek az agyilag éretlen kislányok.

De szerinted úgy kellene büntetni őket, hogy nem adnak nekik kotont? Szerinted akkor egy szellemileg éretlen gyerek mégis mit tenne? Elárulom: megtenné koton nélkül.

És akkor mi lenne? Tini terhesség.

Vagy úgy gondoltad, hogy az abortusszal kellene őket büntetni?

A gyerekre nem gondolsz, akit kikaparnak belőle? Vagy arra nem gondolsz, hogy egy ilyen élmény kb. az egész életét tönkreteheti???

Szerintem inkább el kell őket világosítani a korai nemi élet veszélyeiről, de lehetőséget kellene nekik adni, hogy ha már nem lehet őket lebeszélni róla, akkor legalább tudjanak védekezni.

2012. márc. 8. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
dehogy is abortusszal,te idióta..még mindig nem fogtad fel..törvény szerint ma aki elmúlt 14 éves kedvére dughat bárkivel,na ha ezt a törvényt megváltoztatnák 16ra..akkor alatta nem lehetne jogilag szexelni...és nem azt mondtam hogy ne védekezzen,de ezeknek a 80%a nem is védekezik,ha még meg is próbálja elcseszi,látva itt a sok kérdést,az más kérdés hogy a szülők is sárosak,én csak azt magyarázom,hogy ha még a törvény is tiltaná akkor talán megfoghatóbb lenne a dolog.. amúgy érdekes módon piát és cigit nem vehetnek a 18 alattiak,mégis szereznek,gondolod nem szereznének? itt nem az a lényeg hogy akkor terhesek lennének..még az kéne soknak jobb ha nem szaporodik..
2012. márc. 8. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Idióta vagy te maximum.

Nem tudom mennyire tűnt fel, de a örvény akkor él, ha vki észreveszi a dolgot. Ha a 14 év alatti kislányt megdugja a 20 éves pasija, és szülők rányitnak.

De ha mindenki tudta nélkül (mert ugye a tinik úgy csinálják, te nagyon okos...), akkor mégis ki büntetné meg őket? Ha nem tud róla senki semmit?

Szerinted hányan dugnak 14 év alatt és hánynak a pasiját kapják el? Hát igen csak nem egyezik a két szám, azt elhiheted.

Ráadásul itt mondod:

"érdekes módon piát és cigit nem vehetnek a 18 alattiak,mégis szereznek"

Érdekes módon 14 év alatt büntetik a szexet, mégis szexelnek 14 év alatt, és mégsem tesznek felelőssé senkit.

Akkor??????

2012. márc. 8. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
na mindegy hagyjuk a dolgot,nem szeretnék vitatkozni..de abban gondolom egyetértünk,hogy a legfőbb gond a szülők hozzáállásával,és a nemtörődömségével van...
2012. márc. 8. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:

kedves utolsó? hány éves vagy te csak úgy kíváncsiságból?

de őszintén :)

és azt nem mond hogy régen nem ittak 14-15 évesen. Hát 18 évesen már házasak voltak ember!!! Aki 25 évesen nem volt házas az már vénlánynak számított :D Kb az 20. század elején még ez volt

de a 60-as 70-es (mert ha ennyire felkapod a vizet gondolom akkor tájt születhettél) években is ittak ám a fiatalok, és sz*xeltek, nem mind de sok. Címerezés, stb, kijárták a szakmunkást és nagyrész megy a TSZ-be dolgozni, Ott is volt ivászat

Vagy nyári gyakorlat középiskolával, de persze áááá ők nem ők nem ittak alkoholt

és ah nem adnának ki óvszert 18 alatt lesz*rnák, a pia az kell a részegséghez de óvszer nem kell a sz*xhez

csaj arcára élvezel ha olyan kedves és engedékeny :) probléma megoldva

cigit is annyira felfújják, de persze azt nem veszik észre h ezzel sz*rt se érnek, meg fél évente jönnek újabbak amik leglálisak pl herbál de gondolom nem is hallotál ilyesmikről, pedig 2 év rendszeres fogyasztás és meghaltál, cigizni cigizhetsz 50 évig is akkor sem halsz meg

a rákos cucc is elég nagy hülyeség, ma már a disznóhúsról is azt mondják rákos kb -.- nem leszel a cigitől rákos, ha az lennél szerinted higy lehet hogy sok 50-60 éves is cigizik. Gondolom nem ma kezdték

NA kicsit eltértünk a témától de úgy utálom ezeket a 1500-as évek értékrendje szerint élő szentfazék prűd embereket

2012. márc. 8. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Pedig a 72%-osnak igaza van! Büntetni kellene! Csak akkora tetvek vannak hatalmon, akik 14-től még a buzulást is megengedték! Nemrég még ott legalább volt egy 18-as korhatár, hogy a kiskorúakat ne rontsák meg!

"Érdekes módon 14 év alatt büntetik a szexet, mégis szexelnek 14 év alatt, és mégsem tesznek felelőssé senkit.

Akkor??????"

Talán mert nem büntethetőek, mert kiskorúak, vagy mert családon belül történik, vagy nem derül ki csak családon belül és a saját családtagjukat vagy ismerőst nem jelentenek fel!

2012. márc. 9. 16:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, és látom megoszlanak a vélemények ma szerintem nembaj, legalább egyre többet tudok meg :) :D (...egyébként 16 vagyok és fiú)
2012. márc. 15. 21:28
 18/18 A kérdező kommentje:
×ami szerintem nem baj...
2012. márc. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!