Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszert lehet 18 év alatt venni?
Figyelt kérdés
lassan meglesz az 1. és nem szeretnék bajokat...2012. márc. 8. 15:13
3/18 A kérdező kommentje:
Ok köszi :)
2012. márc. 8. 15:16
4/18 anonim 

válasza:

Venni lehet, csak ne használd addig!
6/18 anonim válasza:
Persze, vegyél és használd is, ha kell. Mindenhol azt hangoztatják, hogy hű, hogy kell vigyázni. 18 év alattiak is szexelhetnek, akkor nyilván kell a gumi. Tablettát is lehet szedni 18 év alatt, akkor pont gumit ne lehetne venni? Jó, hogy így előre gondolkozol. :)
7/18 anonim 

válasza:

én találkoztam olyan prűd boltos vénasszonnyal aki egy 17 éves haveromnak nem akarta kiadni (5 percig győzködte h ő elmúlt 18, én meg ott röhögtem a háttérbe)
nekem 15 évesen is kiadták amúgy szal ne parázzál!
8/18 anonim 

válasza:

bár én támogatnám,hogy 16 alatt ne adhassák,ki és hogy 16 alatt büntethető lenne,nem 14 alatt...sokkal kevesebb kis ribi rohangálna az utcán
9/18 anonim 

válasza:

72%: Te hülye vagy. Attól, hogy nem tud kotont venni, még szexel. Ugyanannyi ribi lenne, csak több terhes tini mellé.
Ha már szexel, akkor igen is védekezzen!
Kérdező: Természetese kiadják. Ha vki nem hajlandó neked kiadni, mondd meg neki, hogy legyen olyan kedvs, és nézzen utána, ugyanis a törvény szerint igen is lehet.
Viszont 18 év alatt nem lehet szexuális segédeszközt (amibe beletartozik a síkosító, vibrációs gyűrű is) venni.
10/18 anonim 

válasza:

nem vagyok hülye,mert ha a 14-15 éveseket keményen megbüntetnél azért mert éretlenül,felelőtlenül kefélnek akkor mindjárt elmenne tőle a kedvük,és ha 16 lenne a korhatár és nem 14 na akkor sokkal jobb világ lenne...de persze ezt nem értik meg a tinik,hogy ne kislányként szexeljenek,és akárki akármit mond egy 14-15 éves nagyon sok szempontból kislány,agyilag,érzelmileg,lelkileg éretlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!