Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yadine fogamzásgátlorol vélemyények?
Figyelt kérdés
érdeklödni szeretnék kinek hogy vált ve mert azt halottam lehet fogyni töle és az arcot is szépiti akinek pattanásos!Válaszokat elöre is köszönöm!2012. márc. 6. 12:28
1/6 anonim válasza:
szia nekem bevált, még egy gyerekem se született
F
2/6 anonim válasza:
Mindenkire másként hat,szóval lehet valakinek bevált,valakinek nem...
3/6 anonim válasza:
Szia! Másfél éve szedem különösebben semmilyen pozitív vagy negatív hatását nem éreztem.
27/N
4/6 A kérdező kommentje:
de hizni se hiztatok töle?és köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 6. 16:27
5/6 anonim válasza:
Én 3 éve szedem a Yadinet, nem fogytam semmit de különösebben nem is híztam tőle. Valamennyi rám rakódott (derék és comb tájon, mellre), de még így is kórosan soványnak mondanak többen is.
Soha semmi mellékhatás nem volt, az arcom sose volt csúnya, de amióta szedem évente van max 1-2 pattanásom.
6/6 anonim válasza:
Nekem is bevált, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!