Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlóról vélemények? (lent)
Egy barátnőm sem hízott még semennyit tablettától.
De az egyik (kismellűnek) nőt tőle a melle - na nem kell valami nagy dologra gondolni, de láthatóan nagyobb lett, pedig már bőven 20 felett volt.
Majd ha elmész a nőgyógyászodhoz akkor szépen beszéld meg vele, hogy Te olyan gyógyszert akarsz amitől nem akarsz hízni. Ha jó orvos akkor úgyis elküld kivizsgálásra és az eredmények alapján fog dönteni, hogy számodra melyik gyógyszer a legjobb.
Amúgy barátnőmnek ha jól emlékszem viszonylag magas hormontartalmú gyógyszert írt fel az orvos (barátnőm kérte, hogy az legyen) és jóformán nem hízik. Szóval sztem ez genetika. Ha hajlamos vagy a hízásra akkor sztem teljesen mind1, hogy milyen hormontartalmú gyógyszert írnak fel neked, akkor is hízni fogsz tőle...
Nem hízás ez, hanem vizet tart vissza a szervezet (annak aki erre hajlamos) hiszen a testtel azt hiteti el hogy terhes vagy. Ettől van a mellnagyobbodás is.
Én 48kg voltam, amikor fogamzásgátlót szedtem 53kgra felmentem. Nem vagyok hízásra hajlamos, mihelyt abbahagytam a tabi szedését le is ment a víz és visszatértem a régi súlyomhoz.
Amúgy köztudott, hogy a libidót is csökkenti.
Így 29évesen azt mondom, hülyeség. Jobb a gumi. Persze nyilván attól is függ, hogy milyen párkapcsolatban élsz, és hogy a barátod mit vállal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!