Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simycia fogamzásgátlóról vélemény?
Pozitív:
- elmúltak a pattanásaim - előtte elég sok volt az arcomon, most már csak néha jön elő egy-egy
- nem görcsölök a menstruáció idején, előtte mindig kellett bevennem görcsoldót
- én fogytam tőle :D
Negatív:
- hát nekem azóta elég erős hangulatingadozásaim vannak, sokszor voltam szinte ok nélkül ideges, minden apróságon meg tudtam sértődni. de ez már kezd elmúlni szerencsére, így szerintem nem váltok tablettát, pedig korábban gondolkoztam rajta
(14 hónapja szedem)
én egy évig szedtem 10 kilót híztam tőle...semmi esetre se egyél akkor amikor hopp megéhezel ! inkább igyál egy pohár vizet vagy ilyesmi. akkor nem lesz problémád vele. :)
amúgy szerintem jó gyógyszer pattanásaim nincsenek, csak ritkán görcsölök, viszont szerintem szárít...bár az összes tabletta szinte..de ha jó a partner akkor nem lesz gond a síkossággal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!