Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanúgy véd? (cypromix)
Ma voltam nőgyógyásznál gyógyszert kiíratni,és ki is váltottam már!Mondtam az orvosnak,hogy Cypromixet szeretnék,hiszen erről tudom,hogy olcsóbb (és olcsóbbat szerettem volna mint az előző ami 6000 ft volt) és ismerősöm is ilyet szed és neki jól is véd!
Fel is írta az orvosom, ki is váltottam, de az enyém egy újabb fajta Cypromix,kék dobozban van,nem olyan mint az ismerősömé, az övé fehér!Szerintetek ugyanolyan jól véd??? Jah és ismerősömnek 2800 szokott lenni 3 hónapra, nekem pedig ez még olcsóbb volt ma 2200 Ft! Nagyon félek,hogy emiatt hogy ilyen olcsó,esetleg nem olyan biztonságos! Kérlek segítsetek,bárki irhat,és örülnék ha olyan is irna aki ezt az újabb fajtát szedi!Köszönöm!
Szia! Én másfél éve szedem a kék dobozos cipromixet. ugyanúgy véd és azóta még pattanásom sincs. :)
21/l
Köszönöm szépen a segítséget!:)
Kedves első válaszoló: vizsgálaton előtte egy hónappal voltam,mert volt egy gyulladásom, szal ismer a doki:) Jah és még januárba is volt vizsgálat,rákszűrés meg minden szal nyugi oké??:@
Jah és attól mert megnézi mi van a bugyid alatt,attól nem ugrik be hogy hoppá akkor neked most pl Belara kell!:D
ÁÁÁ istenem szánalom!
mért kell váltani fél év után???
nekem bevált, jól véd. vmennyit híztam, de nem csak a ettől, hanem mert abbahagytam a rendszeres futást és sokat kajálok.. a pattanásaim.. hát kevesebb van, de van h sok kijön rajtam :S de amúgy jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!