Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. tegnap jött meg és tegnap akartam elkezdeni a fogamzásgátlót, de elfelejtettem bevenni akkor ha ma veszem be akkor még ugyanugy fog hatni?
A gyógyszer tájékoztatójában szoktak lenni erre vonatkozó utasítások. Az enyémnél úgy van, hha nem a menstruáció első napján veszem be, hanem a következő egy-két napban, akkor a következő 7 napon kiegészítő fogamzásgátló eszköz használata javasolt.
Érdemes lenne elolvasnod, amúgy sem árt, ha nem csak ezzel kapcsolatban, hanem teljes körűen tájékozódsz a gyógyszerről, amit szedsz!
2. vagyok.
Szerintem ha két hetet alapból számol, akkor arra már nem kell pluszban még hét napot számolni.
Ha a te tájékoztatód nem ír semmilyen nemű 7 napról, akkor azt ne is vedd alapul, hanem csak azt, amit olvastál. Ez az enyémben van és nem mérvadó, csak példaképpen írtam.
Ha bizonytalan vagy, akkor jobb ha az első adag mellett végig használsz más fogamzásgátló eszközt, az nem olyan vészes végül is, túl lehet élni, ráadásul akkor nem fogsz idegeskedni, hogy megjön-e vagy sem, ugyanis a stressz szintén halaszthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!