Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vett mostanság valaki esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vett mostanság valaki esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Mennyibe került,hogy smint volt az egész?Kérlek válaszoljatok!

2012. márc. 4. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
változó árban van, mert minden patikában más az ára... olyan 5 ezer forint az átlag, lehet 4ezer és lehet 8ezer is
2012. márc. 4. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Néhány hónapja volt rá szükségem sajnos 6000 forintba került.
2012. márc. 4. 22:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Kedves utolsó:milyet kaptál?hány órára rá vetted be?hatott?

2012. márc. 4. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6000 ft körül volt, Escapelle. 24 órára az aktus után vettem be, és nem lettem terhes. Csak utána elég rosszul voltam kb 1 hétig. Mindig álmos voltam, hányingerem volt, hasmenés-székrekedés... És a rendes időben megjövő menzeszem baromi fájdalmas volt és sok.

Amúgy a tabi bevételét követő kb 7. napon is véreztem is kicsit.

2012. márc. 5. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
És tavaly pedig Rigesoft-ot kellett bevennem. Az első tabit az aktus után kb 28 órával vettem be. Szintén nem lettem terhes. Ez azt hiszem drágább volt.
2012. márc. 5. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Második válaszadó vagyok: Én is Escapellét kaptam, aktus után durván 2 órára vettem be, igen hatott bár a menstruációm nagyon felborította, még a mai napig nem állt be normálisan :/
2012. márc. 5. 19:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi ,hogy válaszoltatok. Escapelle -t kaptam Én,5500.- ba került.Semmi különöset nem érzek.
2012. márc. 5. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
ez, hogy hatott, elég relatív szerintem...én is vettem be eddig összesen 3szor, és igen, "hatott", mert terhes nem lettem, de nagy valószínűséggel amúgy sem lettem volna. Volt olyan hogy aznap szakadt el az óvszer amikor meg kellett volna jönnie, ezért bevettem másnap reggel, bár a nőgyógyászom is mondta, hogy szinte kizárt a terhesség. Bevettem aztán szívtam vele hónapokig, mert teljesen szétrombolta a ciklusom, kéthetente menstruáltam! Ezenkívül más mellékhatása nem volt. Azóta is volt ilyen, hogy menzesz előtt egy nappal történt baleset, és akkor nem vettem be, meg is jött másnap. Ha bevettem volna, írhatnám, hogy hatott:)
2012. márc. 9. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
mennyi felelotlen noszemely! dugnak osszevissza utana meg rohannak a gyogyszertarba
2012. márc. 28. 23:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: inkább nem mondok semmit, nem süllyednék le a szintedre..-.-"
2012. márc. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!