Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges hogy az esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy az esemény utáni tabletta még 5 hónappal a bevétel után is bezavar a menstruációs ciklusba?

Figyelt kérdés
Már 2 hete késik, terhesség kizárva, 5 hónapja nem voltam senkivel
2012. febr. 26. 17:25
 1/4 anonim válasza:
Igen, sajnos lehetséges, hogy ennyi idő után is bezavar, ezért mondják, hogy csak a legvészesebb esetben kell bevenni, mert sajnos hosszantartó hatása lehet. Legalábbis én így tudom.
2012. febr. 26. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik tabletta vált ki ugyanolyan hosszú menstruációs zavart. Olvass utána a neten, hogy az a tabletta amit bevettél mennyire zavarhat be, vagy a betegtájékoztatón fel kell, hogy legyen tüntetve
2012. márc. 4. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
utánaolvastam, de ilyenről sehol nem írnak, hogy mégis mennyi ideig zavarja össze, a betegtájékoztatóban is csak az van, hogy menstruációs zavart okozhat :/ de még mindig nem jött meg
2012. márc. 4. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is bevettem kb. 4 hónapja egy esemény utánit nekem is késik...januárban pedig két hetet késett kb. és egymás után közvetlen 2x volt meg. Szóval elég furcsa. Ha nem voltál senkivel akkor nincs mitől aggódnod, simán lehet a tabletta is.
2012. márc. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!