Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idős tabletta bevétel késésnél van esély a megtermékenyülésre?
Általában este 9-10kor szoktam bevenni a Belara bogyimat, de vmelyik nap elfelejtettem, nem voltam itthon, nem volt nálam és 9óra helyett hajnali 5kor vettem be. És együtt voltam a barátommal.. meg is ajándékozot gyönyörével.
Aggódnom kéne? Azóta is minden nap veszem be a gyógyszerem, majdnem azonos időben.
Amúgy is, a menstruáció előtti 3-4 napban nincs peteérés. Gyógyszer mellett meg mégúgysem. Szerintetek?
L18
Szerintem nem lesz gondod belőle. Nálam egyszer fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni. Este 10 körül szoktam, de épp vidékre utaztunk a barátom szüleihez, későn értünk oda, este 10 után. Fáradt voltam és teljesen megfeledkeztem a gyógyszerről, elaludtam. Reggel "hancúr" után jutott eszembe, hogy nem vettem be... Ez olyan reggel 9 körül volt.
Persze én is aggódtam, de nem történt baj. Nálad még kevesebb idő telt el, úgyhogy nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!