Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idős tabletta bevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idős tabletta bevétel késésnél van esély a megtermékenyülésre?

Figyelt kérdés

Általában este 9-10kor szoktam bevenni a Belara bogyimat, de vmelyik nap elfelejtettem, nem voltam itthon, nem volt nálam és 9óra helyett hajnali 5kor vettem be. És együtt voltam a barátommal.. meg is ajándékozot gyönyörével.

Aggódnom kéne? Azóta is minden nap veszem be a gyógyszerem, majdnem azonos időben.

Amúgy is, a menstruáció előtti 3-4 napban nincs peteérés. Gyógyszer mellett meg mégúgysem. Szerintetek?

L18

2009. okt. 3. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lesz gondod belőle. Nálam egyszer fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni. Este 10 körül szoktam, de épp vidékre utaztunk a barátom szüleihez, későn értünk oda, este 10 után. Fáradt voltam és teljesen megfeledkeztem a gyógyszerről, elaludtam. Reggel "hancúr" után jutott eszembe, hogy nem vettem be... Ez olyan reggel 9 körül volt.

Persze én is aggódtam, de nem történt baj. Nálad még kevesebb idő telt el, úgyhogy nyugi! :)

2009. okt. 3. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
12 órán túli csúszáskor van gond, vagy nem ezt írja a betegtájékoztatód?
2009. okt. 3. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is Belarát szedek. Májusban voltunk a Sensation-ön és én 8kor szoktam este bevenni. 8kor már ott voltunk és elkezdett jelezni a telóm. Na nekem akkor esett le, hogy nem vettem be még otthon. Hazamenni nem akartunk, mert nehogy ne jussunk be időben, meg párom partyfotós és neki fél 9kor be kellett mennie, egyedül meg nem akartam ott állni kint, ő se engedte volna h kint legyek egyedül. Szóval olyan fél 6ra értünk haza és olyan 6 körül vettem be...nem lett semmi baj :) Máskor igyekszem nem csinálni ilyet, de nem történt semmi baj. Érvényes a 12 óra nyugi :)
2009. okt. 4. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
BETEGTÁJÉKOZTATÓ!!! Világosan le van írva, mikor kell aggódni!
2009. okt. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!