Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni ellenére terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni ellenére terhes lettél?

Figyelt kérdés

Január 28-án kiszakadt az óvszer. 31-én vettem be esemény utáni tablettát (72órán belül). Azóta nem jött meg. Amikor bevettem a gyógyszert, pár órára rá volt egy kis rózsaszín vérzésem, de azóta semmi. Kezdek aggódni. Tudom, azt fogjátok írni, hogy csináljak tesztet, de jelenleg nincs rá pénzem.

Van aki terhes maradt a tabi ellenére? Mit csináltatok?

2012. febr. 27. 10:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom.De ha nem volt azóta rendes menzid,az elvileg természetes,hiszen erősebb hormonadagot tartalmaz az eseményutáni...

Ha van diákigazolványod,akkor van érvényes tb-éd,tajkártyád,szóval eltudsz menni a nőgyógyászatra(sztk-sba,vagy kórházi nőgyógyászatra is ahol ultrahanggal megnéznének...)én elmennék a helyedben.

2012. febr. 27. 10:58
 2/18 anonim ***** válasza:
az ultrahang pedig kimutatja a terhességet...
2012. febr. 27. 10:58
 3/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 27. 11:01
 4/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 27. 11:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tablettának olyan magas a hormontartalma, hogy bezavarhatja a menszeszt. Van, akinek korábban vagy akinek később jön meg tőle. Én elmennék a helyedben nőgyógyászhoz!
2012. febr. 27. 11:14
 6/18 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy aktus után minél később veszed be az esemény utánit, annál kisebb az esélye, hogy rendeltetésszerűen működjön... szerintem is menj dokihoz, legalább kiderül. drukkolok, hogy ne legyél terhes. majd írd meg a fejelményeket!
2012. febr. 27. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Az ujabb esemeny utanik, pl escapelle hasznalati utasitasara, emlekeim szerint az van rairva, higy a menstruacionak a szokott idoben kell megjonnie. Mondjuk nem tudom, te mit vettel be. Menj el orvoshoz, mert maskepp nem fog kiderulni semmi. A 72 oras tabi 12 oran belul beveve 80%-ban hatekony, es az ido mulasaval ez a szam folyamatosan csokken. Sajnos elegge elhuztad a dolgot.
2012. febr. 27. 12:28
 8/18 A kérdező kommentje:
A hetet szerintem megvárom mindenképp. Bár ma émelygek, nem érzem jól magam. A melleim is fájnak, ha rajtuk fekszek. Úgyhogy fel vagyok készülve arra, hogy esetleg terhes maradhattam.
2012. febr. 27. 17:28
 9/18 anonim ***** válasza:
kicsit lehet, hogy rá is parázol, ilyenkor hajlamos az ember beképzelni a dolgokat.
2012. febr. 27. 23:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a teszt.
2012. márc. 2. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!