Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni ellenére terhes lettél?
Január 28-án kiszakadt az óvszer. 31-én vettem be esemény utáni tablettát (72órán belül). Azóta nem jött meg. Amikor bevettem a gyógyszert, pár órára rá volt egy kis rózsaszín vérzésem, de azóta semmi. Kezdek aggódni. Tudom, azt fogjátok írni, hogy csináljak tesztet, de jelenleg nincs rá pénzem.
Van aki terhes maradt a tabi ellenére? Mit csináltatok?
Szeretnék gratulálni, hogy 28-adika után csak 31-én vettél be tablettát. 72óra=3nap 28.29.30.31. ez akárhogy is számolom 4nap:O matekot nem ártott volna kicsit korrepetálni.
Én 3szor kerültem olyan helyzetbe, h gumi kiszakadt, felcsúszott stb.mindháromszor 24órán belül bevettem a 72órás tablettát, bár féltem, h kihányom, mert rá volt írva ez az eshetőség, nem történt meg.
Első alkalommal vasárnap reggel kellett, először is feliratnom egy ügyeletes korházban, másodszor ügyeletes patikát keresnem, a vicc az egészben, hogy az első patikában nem volt. A másodikban sikerült hozzájutnom. Csodálatos szüzességem elvesztésének története, alhasi fájdalommal kellett járnom a várost. Kora délután sikerült a gyógyszerhez jutnom. Hála a magyar egészségügynek.
ui: Soha ne bízzatok LifeStyle óvszerben, nekem mindháromszor azzal volt baj.
Azóta csakis Durexet és Rakot használok és soha nem volt semmi gáz.
Kedves Utolsó!
Hát akárhogy is számolod, rosszul számolod, mert 3 nap! 28-a este történt a baleset (szombat). 1. nap 29-e (24óra telik el), 2. nap 30-a (48óra telik el), 3. nap 31-e (nem telik el 72 óra).
De most már tök mindegy. Örülünk neki, és várjuk a kistesót!
Először gondolkozz, mielőtt hülyeséget írsz!
Előszőr is, miért olyan egyértelmű, hogy este b...as...ztatok? Nappal nem lehet? Nem írtál időpontot, napokra lebontottam és bizony az 4nap.
Pont az ilyen agyhalott sz...a...rk...u...rvák szaporodnak ebben a tetves országban, jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!