Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni ellenére terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni ellenére terhes lettél?

Figyelt kérdés

Január 28-án kiszakadt az óvszer. 31-én vettem be esemény utáni tablettát (72órán belül). Azóta nem jött meg. Amikor bevettem a gyógyszert, pár órára rá volt egy kis rózsaszín vérzésem, de azóta semmi. Kezdek aggódni. Tudom, azt fogjátok írni, hogy csináljak tesztet, de jelenleg nincs rá pénzem.

Van aki terhes maradt a tabi ellenére? Mit csináltatok?

2012. febr. 27. 10:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sajnálom. hány éves vagy?
2012. márc. 2. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
sajnálom. mi a terved?
2012. márc. 2. 14:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem sajnálom. Bár egy negatívnak tuti jobban örültem volna. 26 leszek, van már egy 1 éves lányom. Lesz neki kistesója. :)
2012. márc. 2. 15:44
 14/18 pandamanci válasza:

Szeretnék gratulálni, hogy 28-adika után csak 31-én vettél be tablettát. 72óra=3nap 28.29.30.31. ez akárhogy is számolom 4nap:O matekot nem ártott volna kicsit korrepetálni.

Én 3szor kerültem olyan helyzetbe, h gumi kiszakadt, felcsúszott stb.mindháromszor 24órán belül bevettem a 72órás tablettát, bár féltem, h kihányom, mert rá volt írva ez az eshetőség, nem történt meg.

Első alkalommal vasárnap reggel kellett, először is feliratnom egy ügyeletes korházban, másodszor ügyeletes patikát keresnem, a vicc az egészben, hogy az első patikában nem volt. A másodikban sikerült hozzájutnom. Csodálatos szüzességem elvesztésének története, alhasi fájdalommal kellett járnom a várost. Kora délután sikerült a gyógyszerhez jutnom. Hála a magyar egészségügynek.

ui: Soha ne bízzatok LifeStyle óvszerben, nekem mindháromszor azzal volt baj.

Azóta csakis Durexet és Rakot használok és soha nem volt semmi gáz.

2012. márc. 13. 09:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hát akárhogy is számolod, rosszul számolod, mert 3 nap! 28-a este történt a baleset (szombat). 1. nap 29-e (24óra telik el), 2. nap 30-a (48óra telik el), 3. nap 31-e (nem telik el 72 óra).

De most már tök mindegy. Örülünk neki, és várjuk a kistesót!

Először gondolkozz, mielőtt hülyeséget írsz!

2012. márc. 13. 20:13
 16/18 pandamanci válasza:
0%

Előszőr is, miért olyan egyértelmű, hogy este b...as...ztatok? Nappal nem lehet? Nem írtál időpontot, napokra lebontottam és bizony az 4nap.

Pont az ilyen agyhalott sz...a...rk...u...rvák szaporodnak ebben a tetves országban, jellemző.

2012. márc. 19. 14:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Primitív!!!
2012. márc. 21. 13:33
 18/18 pandamanci válasza:
Az te vagy én meg csak őszinte.
2012. ápr. 4. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!