Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg a fogamzásgátló lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a fogamzásgátló lehet a ludas?

Figyelt kérdés
Nagyszerű kapcsolatban élek már 3 éve a barátommal.Harmonikus,még mindig nagy a szerelem,és minden rendben van.A szexuális életünk is jó volt,de mióta szedem a fogamzásgátlót(fél éve) úgy érzem,durván csökkent a libidóm!Már egyáltalán nem gondolok a szexre!Félreértés ne essék,és nem is várok olyan válaszokat,hogy cseréljek partnert,mert imádjuk egymást,és nem az a baj,hogy valamit nem jól csinál!Együttlétekkor figyelmes,érzelmes,és szerelmes :) Egyáltalán nem arról van szó,hogy unnám!Egyszerűen nem tudom mit csináljak,mert mióta szedem a gyógyszert,a menstruációs panaszaim is csökkentek,és biztonságosabbnak érzem az együttléteket!Eddig Belarát szedtem,de most úgy gyógyszert írt fel a dokim.Valakinek van tapasztalata ez ügyben? Vagy tanács esetleg?
2012. márc. 1. 22:25
 1/9 A kérdező kommentje:
21/L
2012. márc. 1. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy doki azt mondta, hogy ált. akinek egyféle gyógyszertől csökken a libidója, annak a többitől is fog.

Talán még az új gyógyszer megér egy próbát, de aztán neked kell döntened, hogy a kevesebb görcs vagy a vágy kell jobban. Harmadikat szerintem már felesleges lenne kipróbálnod.

2012. márc. 1. 22:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne mind kettő!Ugye a védelem is nagyon fontos,és még sok más egyéb szempont is!A másik gyógyszert azért írta ki,mert volt egy kis nőgyógyászati problémám,és felmerült,hogy a Belara okozza.Ezért írt mást.De kegyetlenül nem érzek már vágyat...Nem ilyen voltam,és ez meglepő!
2012. márc. 1. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát persze, sok minden jó lenne. De ha nem lehet mindkettőt, akkor választani kell.

Mondom, ha ennyire kényelmes neked a tabletta, akkor próbáld meg az újat, hátha.

2012. márc. 1. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia, nálam ugyanez van, mióta a Yasminella tablettát szedem. Nem tudok mit tenni.. Pedig imádom a párom.. 21/L
2012. márc. 1. 23:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Attól félek,hiába térek át másik gyógyszerre,ugyanez lesz!Hát kedves utolsó válaszoló,egy cipőben járunk!Pedig azelőtt szerettem Vele együtt lenni,de most meg sem fordul a fejemben!Magát az öleléseket már várom,és szeretek hozzábújni,de a ,,komolyabb" részét a dolgoknak már el is felejtettem! :(
2012. márc. 1. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

velem ugyanez van... yasminelle-t szedek..

nem tom mit tehetnénk.. :(

2012. júl. 3. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem hagyjátok abba? Attól, hogy ezen sírtok, nem lesz jobb. Lehet mással is védekezni. És a gumis szex még mindig jobb a semmilyen szexnél....
2012. júl. 3. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:

én nem panaszkodom, csak megosztottam a kérdezővel h nekem is van ilyen problémám...

azért ezt szedem, és nem gumit használok, mert

1. sokkal olcsóbb, mint a gumi

2. nem kell félni h lecsúszik, szakad...stb

3. rengeteg pozitív hatása van és ez az 1 a negatív

4. kényelmesebb

stb.

(egy "yasminelle-s")

2012. júl. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!