Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi az oka annak, hogy fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy fogamzásgátló mellett három napja vérzek?

Figyelt kérdés
Másfél éve szedek fogamzásgátló tablettát, és először fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni, méghozzá 7 napos szünet utáni második szemet. Másnap reggel pótoltam azt, viszont a 7 napos szünet alatt egyszer együtt voltunk a párommal. Hétfőn arra ébredtem, hogy vérzek,ez azóta sem állt el, pedig a következő menzeszem március 10-re várom. Az orvosom nem volt elérhető, így Tőletek várok véleményt, amíg nem tudok vele konzultálni.Köszönöm szépen! 20/L
2012. febr. 29. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán az ágy sarka felsértette a kezed, azért vérzel.
2012. febr. 29. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
ez egy nagyon hasznos válasz volt, köszönöm -.-
2012. márc. 2. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy épp elvetélsz??ha azota sem állt el akkor az már baj!mi hamarabb fordulj orvoshoz!
2012. márc. 2. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Megvágtad magad?
2012. márc. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!