Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzás gátlót szedek, és óvszert is használtunk, előfordulhat, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 12:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. A kettő egyenként is hatásos, hát még kombinálva. Bár láttam már példát rá, antibiotikum is volt az óvszer meg kilyukadt és baba lett. De nem hinném, hogy Neked félned kellene ha nem szedsz pl antibiot. Én az egyikben is maximálisan megbízom. Mi óvszert használunk és még sose volt baj vele. Szerintem ha jól használjátok nem fog kilyukadni. Akkor pedig nem lehetsz terhes, foggátlónál ugyanigy. Ha nem hánytál, hasmenés, antibio meg ilyenek akkor elvileg abban is meg lehet bizni. Ne izgulj!
2/7 anonim válasza:
Előfordulhat, de nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye (hamarabb nyersz a lottón)
3/7 anonim válasza:
Teljesen fölösleges a kettő együtt. Meg iszonyat drága is.
Szedj gyógyszert és kész.
Ha meg ennyire félsz, inkább ne szexelj. Rakd rendbe előbb fejben a dolgokat.
4/7 anonim válasza:
kb.99,9% hogy nem esel teherbe...vagyis szinte biztos hogy nem
5/7 anonim válasza:
Külön-külön mind a két módszernél van egy pici esély a terhességre. A kettőt együtt használva én kizárnám, hogy terhesség lenne a vége. Nagyon felelősek vagytok.
6/7 anonim válasza:
0 az esélye,és igenis jól csináljátok nem kell figyelni a lehurrogásra,hogy a kettő felesleges.Sztem igenis kell,mert bármit összeszedhetsz,gomba stb akkor nem túl jó a ping pong,ugye kedves akkor ne szexeljetek válaszoló? XD
7/7 anonim válasza:
Teljesen felesleges a kettőt együtt használni.Akkor minek szedsz gyógyszert?a fiúk egyáltalán nem szeretik,ha gumit kell húzni..a gyógyszer 99,9%-osan véd.
Szerintem egyszer próbáljátok ki gumi nélkül,meglátjátok mindkettőtöknek sokkal jobb lesz..de főleg a párodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!