Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s. Mennyi az esélye hogy elsőre terhes legyek?
Ma szeretkeztünk a párommal és kiszakadt a gumi.
Mentünk gyógyszertárba eseményutániért de nem adtak, elküldtek bennünket az ügyeletre, ott közölték hogy menjek be holnap nőgyógyászhoz, ők nem adnak mert kockázat a trombózis és a hirtelen halál, ott kivizsgálnak, ha úgy látják adnak.
Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz holnap, esetleg csak péntek délután ami már késő.
Egyébként bevállalnánk a gyereket csak félek édesanyámtól hogy mit szólna.Lehet hogy megverne kirugdosná belőlem akár mivel fiatal vagyok.
Én is mennék dokihoz a helyedben.Egyrészt,ha 10.én jött meg utoljára,akkor 2 nap múlva lesz peteérésed,ha kitartó a "kiskatona",simán megtermékenyíthet,pláne,ha nem teljesen pontos a ciklusod...
Szóval ez rizikó,mert oké,h vannak,akik évekig próbálkoznak,és nem sikerül,de olyanok is vannak,mint mi voltunk,hosszú évek után egyszer nem védekeztünk,és ma már boldog szülők vagyunk.
A másik dolog,hogy nem biztos,h jó ötlet lenne bevállalni a babát,úgy,h még anyukádnak is van beleszólása ilyenekbe(értsd: Ő tart el)
beírod googleba h peteérés kalkulátor. Ezt csak sikerül.....
egyébként nincs kifogás menj dokihoz bár én annak a híve vagyok h ha már megcsináltad vállald. Persze 14 évesen nem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!