Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. s. Mennyi az esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. s. Mennyi az esélye hogy elsőre terhes legyek?

Figyelt kérdés

Ma szeretkeztünk a párommal és kiszakadt a gumi.

Mentünk gyógyszertárba eseményutániért de nem adtak, elküldtek bennünket az ügyeletre, ott közölték hogy menjek be holnap nőgyógyászhoz, ők nem adnak mert kockázat a trombózis és a hirtelen halál, ott kivizsgálnak, ha úgy látják adnak.

Nem tudok elmenni nőgyógyászhoz holnap, esetleg csak péntek délután ami már késő.

Egyébként bevállalnánk a gyereket csak félek édesanyámtól hogy mit szólna.Lehet hogy megverne kirugdosná belőlem akár mivel fiatal vagyok.

2012. febr. 22. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is mennék dokihoz a helyedben.Egyrészt,ha 10.én jött meg utoljára,akkor 2 nap múlva lesz peteérésed,ha kitartó a "kiskatona",simán megtermékenyíthet,pláne,ha nem teljesen pontos a ciklusod...

Szóval ez rizikó,mert oké,h vannak,akik évekig próbálkoznak,és nem sikerül,de olyanok is vannak,mint mi voltunk,hosszú évek után egyszer nem védekeztünk,és ma már boldog szülők vagyunk.

A másik dolog,hogy nem biztos,h jó ötlet lenne bevállalni a babát,úgy,h még anyukádnak is van beleszólása ilyenekbe(értsd: Ő tart el)

2012. febr. 22. 21:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igen igazatok van!!! Minél hamarabb meglesz az eseményutáni!
2012. febr. 22. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

beírod googleba h peteérés kalkulátor. Ezt csak sikerül.....

egyébként nincs kifogás menj dokihoz bár én annak a híve vagyok h ha már megcsináltad vállald. Persze 14 évesen nem könnyű...

2012. febr. 22. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
már megtettem ha azt nem írtam volna, és épp most van peteérésem! Egyébként mert nem értek hozzá hogy a menstruációt követően hanyadik naptól kell számolni attól még nem kéne leszólni,a koromat illetően, már bocsánat ha 14évesnek tűnök.
2012. febr. 22. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!