2 ház árát már biztos elszívtam a 40-42 év alatt. Az elsőre nem szabadna rágyújtani! A tüdőrák meg a genetikai adottságodon múlik. Nagy az esélye, de ha nincs haljam rá a szervezetedben, akkor csak a pénzed bánja, nem?
Egyáltalán nem a genetikán múlik. Van a testedben egy sejt, ami ha nem kap elég vitamint, akkor elkezd burjánzani egy idő után. Ebből alakul ki a rák. Vannak ezt segítő tényezők, pl a dohányzás, az ital, meg a vitaminszegény táplálkozás. Lényegtelen, hogy van-e a családodban ilyen beteg, vagy nincs, ha nem eszel elég vitamint, akkor ez a sejt elkezd burjánzani, és daganat lesz belőle.
Én kb egy maffiához hasonlítom. Ha nem fizetsz neki, akkor támad, és megöl.
2.válaszadó: a szervezetben naponta keletzenek rákos sejtek, kb.12, csak az a baj,hogy ha az ember cigizik,akkor a többszöröse keletkezik,és ha nem elég erős az immunrendszer,akkor nem tudja azokat is legyőzni. Ennyi.
Másrészt meg nem csak tüdőrákot,hanem más betegségeket is okozhat a cigi. A statisztikák azért tán csak nem hazudnak. De az sem igaz,hogy csakis a cigi a hibás,hanem eleve a táplálék,kozmetikumok,az egészségtelen környezet,sőt a fogkrémben is vannak rákkeltő anyagok stb.(persze nem mindben,de nem árt utánanézni pl. antalvali.hu) . Akkor ezen az elven bizonyos ételeket,cikkeket is be lehetne tiltani.
Na még csak annyit... ( a kérdés feltevője vagyok )
Maga az élet is káros.Füst,tartósítótt élelmiszerek, vegyszerek,illatszerek.stb. De hát ha már megszülettünk, akkor bízzunk abban, hogy minnél tovább éljünk boldogan.Van aki minden élvezeti cikket megvon magától és mégis lehet súlyos beteg sajnos.Van ilyen ismerősöm.Összeszed mindenféle TV-ben hirdetett vitaminokat,egyéb táplálék kiegészítőket, de csak a pénzt dobja ki rá, mint én a cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!