Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy elsőre...

Mennyi az esélye, hogy elsőre összejön?

Figyelt kérdés
Van már egy gyerekem, szeretnénk másikat is. Mennyi a valószínűsége, hogy elsőre vagy második próbálkozásra sikerül?
2010. júl. 18. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekünk háromból kétszer elsőre sikerült.

Az első gyermekünk rögtön sikerült, utána a kisfiúnk 3hónap után, most pedig a harmadik szintén elsőre. Most vagyunk 10hetesek. Szóval simán van rá esély. Hajrá!

2010. júl. 18. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekünk kettőből kétszer sikerült elsőre. :-)
2010. júl. 18. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekünk mind a három gyerkőc elsőre sikerült. Az utolsó kettő rendszertelen menstruáció és szoptatás alatt. Teljesen meg voltam lepődve.

Sok sikert!

4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 38 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. júl. 18. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Hogy statisztika is legyen, azt mondják 30%.
2010. júl. 18. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azt mire írjátok hogy 'elsőre'sikerült? Egy együttlétből,az első alkalommal,vagy az első hónapban? Sosem tusom mire értitek... Köszi a válaszokat!

2010. júl. 18. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok: én úgy értem, hogy az első próbálkozós hónap egyben az utólsó is volt, pocakba került a baba. A második babánknál viszont jóval ritkábban voltunk együtt, mint az elsőnél, szóval nála még az is esélyes, hogy az eslő védekezésmentes pillanatban fogant. Annál is inkább, mert nem is mensi után kezdtünk próbálkozni, hanem a hónap közepe felé.
2010. júl. 18. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Az esély 50%, azaz vagy igen, vagy nem.

Ne foglalkozz az esélyekkel egyébként, majd ha jön, jön, addig pedig legyetek boldogok, egészségesek, kár ilyeneken spekulálni :)

2010. júl. 18. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát, nekem az első babám clostival jött össze. A második első próbálkozásra.
2010. júl. 18. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
állítólag 33% az esély, ha sikerül a jó időpontban együttlennetek. nekünk 2 ilyen esélyes hónapból a 2.ban sikerült. (és volt egy olyan hónap, amiben nem sikerült jól időzítenünk)
2010. júl. 19. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Teljesen értelmetlen a matematikai esélyeket latolgatni.

Én 15%-ról hallottam de felesleges ezt tudomásul venni mert a valódi szám 50% - vagy igen vagy nem.

Ugyanis hiába 15% valami, te vagy beleesel vagy nem.

2010. júl. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!