Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most komolyan, miért olyan nehéz gumit húzni?
Tényleg érdekel! Az öcsém egész héten egy bunkó volt. Ma átjött hozzám tök vidáman: kiderült, hogy a nem-barátnőjével a mikulást várták.... Ez normális??? 3szor voltak együtt, 1szer sem védekeztek! Az öcsém okos, jól tanul, jól néz ki, viszonylag gyakran váltogatja a barátnőit. Még az is lehet, hogy nekem sem mondd el mindent, szóval több is lehet, mint amiről én tudok.
Megéri a kockázatot????
7-es: ha ez igaz lenne, már minden ember nemi beteg lenne....
10-es: általában a férfiak beszélik rá a nőket, hogy "majd vigyáznak". De valóban, ilyenkor a nőnek nemet kéne mondani. Most öcsém szempontjából nézem a dolgokat :-)
Az ocsed valoban nem tul okos! Gyakori partnervaltas mellett indokolt gumit huzni!!
Amugy biztos h egy no irta hogy nem von le semmit a szex ertekebol!
Amugy meg a regi fogamzasgatlok rengeteg gondot okoztak. De azota el telt 30 ev, s evente jonnek ki ujabb gyogyszerek amiket pont azert fejlesztenek ki hogy hosszutavon is megbizhato legyen, de szerintem ez a vita meg egy jo darabig el fog tartani mert a nok szeretnek mindent tulgondolni.
Ha lenne ferfi fogamzasgatlotabletta akkor 100% hogy hasznalnam!!!
26F
Az egyik válaszadó ritka ostoba.
1. A női óvszer a férfinak ugyanolyan szar érzés, mint a gumi, azzal nincs kisegítve.
2. Attól, hogy nők milliói szednek tablettát, még nem jelenti azt, hogy nem káros.
3. Igen is haltak már meg fogamzásgátló tablettától, nem is egy ember.
Kérdező:
Arra, hogy miért olyan nehéz felvenni, nem tudok nyilatkozni, nem vagyok férfi.
De azért azt hozzátenném, hogy a nő is legalább akkora idióta, mint az öcséd.egy férfi nem hajlandó felvenni az óvszert, én meg nem szedek tablettát, akkor NEM fekszem le vele és meg van oldva. Ha a csaj megengedi és kockáztat, akkor legalább annyira nagy barom, mint a pasi.
Ha
"A gumi semmit nem von el az élményből, ne beszélj ostobaságot." - De igen, sokat von el az élményből, te ne beszélj olyanról, amit nem próbáltál!
Igen, sokkal rosszabb gumiban csinálni, mint nélküle, de sokkal-sokkal jobb, mint sehogyan, és sokkal-sokkal jobb, mint utána parázni. Azt mindenki maga dönti el, megéri e a kockázatot, én pl megszakítással védekezem, de élettársi kapcsolatban, ha becsúszna valami, akkor csak idő előtt jönne az amúgy is tervezett dolog.
Felteszem, az öcséd most kétféle konzekvenciát vonhat le: máskor nem kell neki a para, ezért felhúzza, vagy most "rájött", hogy kár ezt túlizgulni, és ezért legközelebb sem húz.
26 éves idióta válaszoló:
Igen, a gumi valóban kényelmetlen, MINDKÉT félnek, viszont egyszer olvasd el egy ilyen rohadtulmodern tabletta használati utasítását, utána hordj össze baromságokat. A későbbi termékenységre való hatása eléggé vitatott téma, viszont a trombózis és hasonló nyalánkságok esélyét egyértelműen növeli, ezért senkinek se lenne szabad szedni, akinek témába vágó betegség volt a családjában. A használati utasítás szerint. Más kérdés, hogy huszonévesen ez még hihetetlenül hangzik.
Azon kívül az, hogy a hormon-helyettesítő anyagokat és azok mennyiségét mára már egészen mellékhatás-mentesre sikerült kalibrálni, nem változtat semmit azon a tényen, hogy a tabletta gyakorlatilag _kikapcsolja_ a női nemi ciklust. A havi vérzés ilyen szempontból abszolút kamu - amit jól mutat, hogy hogyha egybeszedek két csomagot, el is marad. Nem tudom, miért kell szünetet tartani, azért-e, hogy edzésben maradjon a méhnyálkahártya, vagy azért, hogy ne parázzanak a nők, akik szedik...
Orvosis tesókám mondta egyébként még élettan-tanulós korában, hogy ő azért mindig úgy képzelte, hogy a női nemi ciklus működése kábé az utolsó csavarig, az utolsó részletig tisztázott mechanizmus, hát azért ahhoz képest annyira nem kristálytiszta minden részlet. Valamint ő mondta azt is, hogy érdekes módon az egyetemen egy ismerőse sem használ bogyót. Navajonméééért?
Végezetül egy költői kérdés: te szeretnél-e olyan bogyót szedni, amitől leállna a spermiumtermelődés...? Na? Ha jól tudom, létezik is a cucc...
Kérdező: egyrészt persze azért is nem húznak, mert egyszerűen kényelmetlen, de elég sokszor előfordul az is, hogy gumival nem megy nekik annyira jól, vagy mert eleve sem annyira merevek, vagy mert a gumitól elmegy a kedvük... remélem, kedves 26 éves idióta, elevenedbe tapintottam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!