Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! A 30-on túli férfiak azt hiszik van esélyük a tizenéves lányoknál?
Van. Elhitetik a buta tizenéves lányokkal h ők milyen érettek, és ezek a lányok el is hiszik, aztán jönnek fel gyakkerdesekre es habzo szájjal osztják az észt arról h ha 20 év korkülönbség van köztük az nem gáz, hanem kifejezetten jó, mert az ő korosztályukban minden pasi olyan buta, bezzeg ő annyival érettebb mint a korosztálya.
Mi a tanulság? Ezek a férfiak zsenik
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
jól mondod! kedves kérdező te lehet kivétel vagy, de a többségnél szerintem pont van esélye. egy fiatal lánynak imponál ha autóval viszik-hozzák, elviszik vacsorázni stb..
és a 16 éves srác is jól mondja :D
hát ez van :)
mondom ezt 20 évesen :PP
de 16 évesek eszementül tudnak viselkedni, ami mondjuk jó, inkább eszement, vad legyen valaki. emléxem én 16 évesen még.. óhh az első gyilkos technikát tanultam edzésen (nyakrörés) otthon meg counter strike-oztam haverokkal. hogy megváltozott a világ xD
@ 1. válaszoló
Pfúújjjj ki próbálmozhat olyannál aki nem tudja leírni hogy "nálam" helyesen pfúúújjj :P :DDD
Nem kéne r*nbanckodni meg 15évesen 20évesre festeni magatok és nem lennenének félreértések. Ez vonatkozik rád is kedves 15/L
Nehogymár nektek álljon feljebb h 1 tapasztalt férfi, leáll beszélgetni veletek.
Nyugodtan lehet vele beszélgetni ha meg olyat kér/kérdez lerázod.
Ti vagytok a hibásak nem azok az emberek.
És sokszor nem hiszik hanem van is esélyük egyeseknél.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!