Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik: Ti szednétek tablettát a gyerek elkerülése végett?
Hát most ez egy csöppet meglepett. Erről még nem hallottam soha :\ Nem tudom mit reagáljak rá...
Amúgy marha amatőr kérdés. A menzesz beállítása miért lényeges? Van valami orvosi, egészségügyi oka vagy a tisztasági eszközök adott időszakra osztott használata miatt lényeges?
Hát kérdés ugye, hogy mennyire rendszertelen.
Ha pár napot csúszkál, de alapvetően van normálisan peteérés minden hónapban, akkor nem gáz. A lánynak kellemetlen, hogy nem mindig tudja, mikor is fog megjönni.
De pár napos csúszást nem nevezünk igazán rendszertelennek....
Viszont ha vkinek nagyon kitolódik a ciklusa, vagy kimaradnak hónapok, akkor az azért kellemetlen, mert feltehetőleg nincs peteérése minden hónapban.
Nincs peteérése-->meddő.
Persze hozzáteszem, hogy a kérdőívből pontosan nem derül ki, hogy a nők mit is értettek a rendszertelen alatt.
Szerettem volna részletesebb, több mindenre kiterjedő felmérést egyébként, meg bizonyos dolgok között szerettem volna összefüggést keresni (pl. a felírás előtt elvégzett vizsgálatok és a mellékhatások gyakorisága..), de a kerdoivem.hu kib.aszott velem:)
Értem. Azzal még tisztában voltam, hogy ha nincs menzesz, nincs peteérés ergó meddőség van.
Csak a rendszertelenség nem foglalja magába azt, hogy konkrétan nincs :) Csak ezért kérdeztem, hogy mi a jelentősége annak, ha a lány tudja, hogy x hónap y napján fog megjönni.
De lényegében megválaszoltad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!