Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjem tovabb vagy hagyjam abba?
Figyelt kérdés
megjott a menzim,pedig szedem a tabit...szunet nelkul szedtem tovabb a kovetkezo levelet mert nemakartam h megjojjon de megis megjott..2009. jún. 5. 16:23
1/6 anonim válasza:
hány hónapja szeded?lehet hogy még nem állt be teljesen a szervezeted és nem szokta még meg.ezért lehetséges hogy megjött...de ha már több hónapja szeded akkor más gond lehet
2/6 anonim válasza:
Én lehet buta vagyok, de elvileg valamennyi szünetet kell tartani nem?
3/6 anonim válasza:
Háromfázisú vagy egyfázisú a tabletta, amit szedsz? Ha háromfázisú, akkor hiába szeded tovább, szünet nélkül, akkor is meg fog jönni (én is próbáltam). Az egyfázisúnál, ha tovább szeded, akkor nem fog megjönni (ez meg a barátnőim tapasztalata).
4/6 anonim válasza:
Nálam is volt már ilyen,pedig már kb 3 éve szedek tabit.Én tovább szedtem és a következő hónaptól rendbe jött.Nekem mikor ilyen volt sok volt a stressz rajtam.
5/6 anonim válasza:
Szedd tovább! Az én betegtájékoztatóm írja ezt a szituációt és lehetséges!
6/6 A kérdező kommentje:
kostonom szepen a komikat...
azt nemtudom h hany fazisu de TRIREGOLt szedek
mar regota szedem tobb mint 1 eve
2009. jún. 6. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!