Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen pánikba vagyok esve. Terhes lehetek? Mit csináljak?
Nem, nem vagyok 15 éves csitri, épp ellenkezőleg.
A történet, hogy pénteken együtt voltunk a barátommal és hát kiszakadt a gumi. De úgy faintosan, persze az akció után tűnt fel, hogy valami nem stimmel. A menstruációm közepén voltunk (mielőtt valaki azzal jönne, hogy undi, stb.: fürödtem előtte-utána és nem erős a mensim). És ugye ennek eredménye, hogy belém jöttek a kis katonák. Mekkora az esélyem, hogy terhes leszek? A párom nyugtat, hogy no para mert a nem voltam termékeny azon a napon. De én attól még félek, egy babát nem tudnék vállalni.
És nem azért mert nem biztos kapcsolatunk vagy mert fiatal vagyok, az a probléma, hogy olyan gyógyszert szedek, ami károsítja a magzatot. Mielőtt babát át kell állnom az injekcióra+orvosi konzultáció, stb.
És most félek... ráaádásul külföldön élek, ahol még azt se tudom, hogy mennek a dolgok, mert ilyenre eddig nem volt szüségem. A párom helyi, de ő se okosabb.
Lett valaki így terhes? Vagy mit csináljak? Reménykedjek az égben, hogy elkerül a csapás és teszteljek 10 nap múlva?
23/N.
Interneten keress rá. Gondolom tudsz az ország nyelvén. Itthon is le van írva honlapokon, hogy mi a teendő ha eseményutáni kell. Amúgy ez sürgősségi ellátás szal hétvégén is lehet őket hívni meg felkeresni. Bár mivel ez pénteken történt, azt hiszem már késő lesz.
Sajnos elég nehéz megmondani, hogy terhes lehettél-e, hiszen a spermiumok 3 napig is életképesek, és ki tudja mikor van spontán peteérésed (gyakran egy jó orgazmus is kiválthatja). Szerintem kicsi az esélye, de az aktus után 2 héttel tesztelj azért, az előtt meg nincs még értelme. De ha a kövi menszid nem jönne meg, új teszt, még ha negatív is lett az első.
Igen beszélem a helyi nyelvet, a dialaktussal vagyok egyedül bajban, de ha gondolom, ha látja, hogy nem vagyok helyi, nem veszi elő a dialektust. Vagy marad az angol az mindig megérhető.
A 72 órásra azért pánikoltam rá, mert az igen nagy hormon bomba a szervezetnek és sajnos az enyém nincs túl jó állapotban.
Még ma elkocogok a dokihoz aztán beszélek vele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!