Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hányadik napon vegyem be?
Figyelt kérdés
A fogamzásgátlóknak ugye van 7 nap szünetük menzesz miatt. Ha pl múlthén szombaton abba hagytam, akkor ma (szombaton) vagy pedig vasárnap vegyem be. a 7. napon, vagy a 8.-on?2012. febr. 11. 21:36
11/13 bensdorp válasza:
A 3. válaszoló is jót írt (a 8. napon kell beszedni), éppen csak a nap megnevezését rontotta el: a kérdezőnek vasárnap kell beszednie, mert az a 8. napja, a szombat még csak a 7. Nem kell rögtön így lehurrogni valakit, előbb mindig olvassátok el többször a kérdéseket-válaszokat, azokból kiderül, hol a hiba.
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem neked írtam, hogy minek írsz, ha nem értesz hozzá :) Hanem a hármasnak, aki szombatot mondott...
Hát, kedves utolsó, szerintem neki kellett volna kétszer átolvasnia mit ír, és szerintem ő szombatra is gondolt, mert mintha az én "vasárnapomra" próbált volna visszareagálni, hogy annak igenis szombatnak kéne lennie... mindegy, a vitának nincs értelme :) Bocsi, ha megbántottalak, és szép napot nektek!!!
13/13 A kérdező kommentje:
jaj, bocsánat, akkor én értelmeztem félre. Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!!!!!!! :)
2012. febr. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!