Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hányadik napon vegyem be?
"Az utolsó Yasminelle tabletta bevételét követő 8. napon (ez a 7 napos tablettaszünet után van) kell elkezdenie a következő csomag szedését, akkor is, ha a vérzés még tart vagy megszűnt. Ez azt jelenti, hogy minden csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie.
Ha így szedi a Yasminelle tablettát, védve van a terhesség ellen azon a 7 napon is, amikor nem szedi a tablettát."
Az én fogamzásgátlóm tájékoztatójában ez van... A tablettamentes napjaim : péntek,szombat,vasárnap,hétfő,kedd,szerda,csütörtök.
Ez pontosan hét nap tabletta nélkül, a nyolcadik nap a péntek, és én akkor kezdem el újra. Így van jól szerintem.
Neked ugyan ez.. Csak te szombaton vetted be az utolsó szemet (ugye?), a tablettamentes napjaid : vasárnap,hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat. Ez hét. A nyolcadik nap a vasárnap, ekkor kell elkezdened.
# 3/5
Gondolj már bele... ha mindig ugyanazon a napon kezdené el, amikor az utolsó szemet bevette, mindig eltolódna a kezdés napja a 21 tabletta után.. Ennek semmi értelme!!!
Ha valamihez nem értesz, inkább ne is szólj hozzá.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
az 5.-nek pedig nem köszi :D nem lehet megkérdezi sem valamit..? azért van ez az oldal :)
én értékeltem! :)
"Ha valamihez nem értesz, inkább ne is szólj hozzá." ha eddig kedves voltál, akkor most miért nem? :( meg értem, csak megakartam erről bizonyosodni. Köszönöm, h írtál, mindegyiket értékeltem már, és akkor ma kell megint elkezdeni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!