Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor hányadik napon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hányadik napon vegyem be?

Figyelt kérdés
A fogamzásgátlóknak ugye van 7 nap szünetük menzesz miatt. Ha pl múlthén szombaton abba hagytam, akkor ma (szombaton) vagy pedig vasárnap vegyem be. a 7. napon, vagy a 8.-on?
2012. febr. 11. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vasárnap.
2012. febr. 11. 21:52
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2012. febr. 11. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
7 nap szünet van és a 8. napon vedd be, ugyanazon a napon, mint előző hónapban, teht szombaton. Ez benne van a tájékoztatóban.
2012. febr. 11. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát én már évek óta szedem, és csütörtökön hagyom abba, akkor szedem be este az utolsót, és a következőt pedig egy héttel később, péntek este veszem be... Első vagyok.
2012. febr. 12. 08:55
 5/13 anonim ***** válasza:

"Az utolsó Yasminelle tabletta bevételét követő 8. napon (ez a 7 napos tablettaszünet után van) kell elkezdenie a következő csomag szedését, akkor is, ha a vérzés még tart vagy megszűnt. Ez azt jelenti, hogy minden csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie.

Ha így szedi a Yasminelle tablettát, védve van a terhesség ellen azon a 7 napon is, amikor nem szedi a tablettát."

Az én fogamzásgátlóm tájékoztatójában ez van... A tablettamentes napjaim : péntek,szombat,vasárnap,hétfő,kedd,szerda,csütörtök.

Ez pontosan hét nap tabletta nélkül, a nyolcadik nap a péntek, és én akkor kezdem el újra. Így van jól szerintem.

Neked ugyan ez.. Csak te szombaton vetted be az utolsó szemet (ugye?), a tablettamentes napjaid : vasárnap,hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat. Ez hét. A nyolcadik nap a vasárnap, ekkor kell elkezdened.

2012. febr. 12. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:

# 3/5

Gondolj már bele... ha mindig ugyanazon a napon kezdené el, amikor az utolsó szemet bevette, mindig eltolódna a kezdés napja a 21 tabletta után.. Ennek semmi értelme!!!

Ha valamihez nem értesz, inkább ne is szólj hozzá.

2012. febr. 12. 09:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

az 5.-nek pedig nem köszi :D nem lehet megkérdezi sem valamit..? azért van ez az oldal :)

2012. febr. 12. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Kicsim, én vagyok az összes válaszoló a harmadikon kívül...
2012. febr. 12. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
És minden válaszomban csakis segítő szándékkal szóltam, "örülök", hogy nem tudtad hasznosítani. Az ötödik válaszomban meg mi a nem köszi? Ennél érthetőbben leírni nem lehet... Mi a gond vele? Érdekelne :)
2012. febr. 12. 10:22
 10/13 A kérdező kommentje:

én értékeltem! :)

"Ha valamihez nem értesz, inkább ne is szólj hozzá." ha eddig kedves voltál, akkor most miért nem? :( meg értem, csak megakartam erről bizonyosodni. Köszönöm, h írtál, mindegyiket értékeltem már, és akkor ma kell megint elkezdeni! :D

2012. febr. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!