Szopipárnát érdemes venni? És kb hanyadik héten vegyem meg?
van aki szerint érdemes szerintem nem mert sok diszpárnánk van azt tettem a cicm alá és a térdem közé oldalt fekve.
egyébként jó dolog.. már a terhesség elején is jó szolgálatot tesz kb. 10-12. héten amikor már nem szivesen fekszik hason az ember.
Szia!
Én szopipárna gyártó vagyok!
Persze hogy érdemes venni!
Onnantól veszed igazán hasznát, amikor már növöget a pocid és hasra nem tudsz fordulni, viszont ha oldalt fekszel, akkor ezzel kiválóan ki lehet támasztani a pocakod!
Utána meg ugye ráfektetheted a babát is, a gyöngyök melegítik. A kismamik, akikkel találkozatam, midig hatalmas találmánynak tartják!
Nekem mindkétszer kb 25.héttől volt, U-alakú.
Nagyon jó vele aludni: combok közé, has alá.
Ha már megszületett a baba, akkor bele lehet rakni, amolyan pihenőszékszerűen. Ha már nagy a baba, akkor szopinál jól jön, mert nem kell tartanod őt.
Szerintem érdemes, de nézz körül, nehogy tízezrekért vegyél, mikor már lehet kapni 3-4ezerért is.
Én leszek az ellenpélda. :)
Már a terhesség elején megvettem, mert mindenki csak dícsérte. Fekszem rajta, igen....a fejem alatt van, amikor TV-t nézek. Számomra teljesen hasznavehetetlen és sajnálom a rá kiadott 3000 Ft-ot. A barátnőm sem használja egyáltalán.
Csak ezzel tudok aludni már hónapok óta. Szerintem érdemes venni, mikor már elkezd nőni a pocakod
30 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!