Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minden fogamzásgátlónál így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fogamzásgátlónál így van?

Figyelt kérdés

Már kérdeztem erről de nem ezt! Lehet valaki unalmasnak tartja hogy ugyanarról kérdezek, dehát mindenkinek más fontos!

Tehát a Yadineről van szó.

Betegtájékoztató szerint

"Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, a terhesség kockázata fennáll."

Tehát ha az első levél első hetén kihagyok egy bogyót, de pótolom teherbe eshetek. Ez már tiszta!

De minden fogamzásgátlónál így van?

2009. jún. 2. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így van!!Más a helyet ha már hónapok óta szeded,akkor ha kihagysz is egy bogyót nem lesz semmi baj.Mivel védett vagy.
2009. jún. 2. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:

bocsi rosszul írtam nem az első levél első heténél hanem minden levél első heténél. Azt mondják a gyógyszermentes napok miatt.

Pontosan így írja.

Egy filmtablettát hagyott ki az első héten

Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. Alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt pl. óvszert. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a terhesség kockázata fennáll. Ebben az esetben forduljon orvosához.

2009. jún. 2. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát figyi.Nálam volt úgy,hogy elfelejtettem bevenni a mensim utáni első tabit.Nem lett semmi mert pótoltam.Ha már több hónapja szeded egy szem kihagyása miatt nem leszel terhes.Ez biztos.Mivelhogyha mensi alatt szexelsz,akkor sem szeded a tabit mégis véd,és a tabi kiürülési ideje egy két hónap.
2009. jún. 2. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt olyan ismerősöm aki spirál mellett terhes lett.Mégpedig ismét ikreik születtek.Ez már a harmadik iker terhessége lett.Szóval semmi sem biztos,de ne félj annyira.Azért fő a biztonság.Figyelj jobban oda,hogy ne kelljen aggódnod véletlenül sem
2009. jún. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!